Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελναν οι γονείς μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ποιος είναι ο επιστήμονας που θα δώσει λύση στον γρίφο

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Το θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται ότι πλησιάζει στο τέλος, όμως τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα μηνύματα που έστελναν οι γονείς και μάλιστα λίγους μήνες μετά από τον θάνατο της Μαλένας. 

Στα μηνύματα αυτά ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, εκφράζει δημόσια στα social media την απεριόριστη αγάπη του για τη σύζυγό του, κι εκείνη με τη σειρά της ανταποδίδει. 

ανάρτηση Μάνου Δασκαλάκη

«Εφτά χρόνια φαγούρας λένε, εγώ θα πω ότι είναι τα εφτά καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μου χάρισες δύο υπέροχα παιδιά. Τα είχαμε όλα μέσα στα εφτά αυτά χρόνια: ευτυχία, λύπη, χαρές, θυμό, νεύρα, στεναχώρια και ό,τι άλλο θα μπορούσε να μας συμβεί. Παρ’ όλ’ αυτά δείξαμε και συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει», έγραφε ο πατέρας των παιδιών και συνέχιζε:

Πάτρα: Νέα ανάρτηση του Γ. Λέων – «Η πνιγμονή συχνή αιτία παιδοκτονίας»

«Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με αντέχεις. Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι δίπλα σου ό,τι και να μας συμβεί. Σε αγαπάω πάρα πολύ να το ξέρεις κι είσαι η αιτία που κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω πιο δυνατός».

Ανάρτηση Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εξομολόγηση αυτή αγάπης, η μητέρα των παιδιών απάντησε:

«Εγώ θα πω ότι αυτά τα βλέμματα λένε πολλά, τα επτά χρόνια είναι η αρχή. Θα είμαι εδώ να σου σπάω τα νεύρα για πολλά χρόνια ακόμα. Σ’ ευχαριστώ για ό,τι μου έχεις δείξει ότι μπορώ να αντέξω. Σε λατρεύω!»

Πάτρα: Ποιος είναι ο επιστήμονας που ετοιμάζει το πόρισμα για την Τζωρτζίνα

Την ίδια ώρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα για τις τοξικολογικές εξετάσεις της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Ναρκισσιστική προσωπικότητα η μητέρα» - Τι λέει ψυχολόγος

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την έρευνα έχει καταλήξει σε αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα με τις φαρμακευτικές ουσίες που έλαβε στο 9μηνο διάστημα των νοσηλειών της η Τζωρτζίνα, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Πάτρα: «Μπορεί να βγουν στοιχεία για τα άλλα παιδιά», λέει ο Κατερινόπουλος

Ο επιστήμονας, ο οποίος θα διευκολύνει ενδεχομένως τις εξελίξεις γύρω από τους τρεις θανάτους των κοριτσιών είναι ο καθηγητής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ράικος, που έχει μετεκπαιδευτεί στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Βέρνης στην Ελβετία.

Ο κ. Ράικος και οι συνεργάτες του αναλύουν ποιοτικά και ποσοτικά τις φαρμακευτικές ουσίες που έλαβε στο 9μηνο διάστημα των νοσηλειών της η 9χρονη Τζωρτζίνα και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το πόρισμα εντός της εβδομάδος.

Πάτρα: Ο πατέρας των παιδιών απαντά για τα «ξεσπάσματα» της μητέρας

Η εντολή από το εργαστήριο είναι ρητή να μην διαρρεύσει το παραμικρό. 

«Τα αποτελέσματα της ανάλυσης θα τύχουν θεσμικής αξιοποίησης και μόνο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr.

Πάτρα: Αυστηρές συστάσεις από την Ζαγγελίδου

Την ίδια ώρα η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ιατροδικαστικής και Ιατροδικαστικών Ερευνών, Ελένη Ζαγγελίδου, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έκανε αυστηρές συστάσεις στους συναδέλφους της για τον χειρισμό της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών. 

Πάτρα: Εντοπίστηκε ουσία στην Τζωρτζίνα που ήταν εκτός φαρμακευτικής αγωγής

«Παρακολουθώ το θέμα με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Εχει ξεφύγει τελείως ο τρόπος που καλύπτεται επικοινωνιακά. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει! Έχει χαθεί κάθε μέτρο διακριτικής προσέγγισης. Δεν είναι μόνο η μητέρα των παιδιών, είναι ένας ευρύτερος οικογενειακός περίγυρος που σίγουρα νοιώθει αφόρητη πίεση και θίγεται βάναυσα, παρ’ ότι μέχρι τώρα η υπόθεση παραμένει ανοικτή, αφού ούτε διώξεις έχουμε, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες», είπε.

Πάτρα: «Δε μένει πολύς δρόμος, το σώμα σου δίνει ευρήματα»

Σχολιάζοντας την πρόοδο των ερευνών για τους τρεις θανάτους από ιατροδικαστικής πλευράς, τόνισε ότι: «Κάποια πράγματα θα μας δώσει ο πιο πρόσφατος θάνατος, της Τζωρτζίνας, που ίσως αποβούν καταλυτικά στην προσπάθεια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να φτάσει με αδιαμφισβήτητο τρόπο στη λύση του τριπλού αινίγματος. Για τα άλλα δύο παιδιά έχει παρέλθει πολύς χρόνος από τον θάνατό τους και αν δεν έχουμε συνταρακτικά στοιχεία για την Τζωρτζίνα, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα παρουσιαστεί δυστοκία στο δικονομικό κομμάτι της υπόθεσης…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top