Πάτρα: «Ναρκισσιστική προσωπικότητα η μητέρα» - Τι λέει ψυχολόγος

Νέα μαρτυρία: «Ο Μάνος έσκαψε μόνος του τον τάφο της Ίριδας»

Τι είπε ψυχολόγος για το προφίλ της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα - Πηγή / βίντεο Mega

Το προφίλ της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα ανέλυσε ψυχολόγος, η οποία διέκρινε ναρκισσιστική προσωπικότητα. 

Πάτρα: «Μπορεί να βγουν στοιχεία για τα άλλα παιδιά», λέει ο Κατερινόπουλος

Όπως είπε η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση, η μητέρα έχει το προφίλ ατόμου που εντοπίζεται σε άτομα που δεν επισκέπτονται ψυχολόγο. Υπογράμμισε, δε, ότι όλα τα άτομα που μίλησαν για τη μητέρα, άσχετα εάν συμφωνούν τα λεγόμενα τους, συγκλίνουν στο ίδιο προφίλ.

Πάτρα: «Ξεσπά» ο πατέρας των παιδιών - «Η Ρούλα είναι υπόδειγμα μητέρας»

Πάτρα - η μητέρα των τριών παιδιών στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Το προφίλ που βλέπουμε σιγά σιγά να διαμορφώνεται δεν επισκέπτεται ποτέ ψυχολόγο, καθώς μέρος του προφίλ είναι και η ανεντιμότητα, οπότε δεν πηγαίνουν σε ειδικό», είπε χαρακτηριστικά η κ. Βέλτση στην εκπομπή «Live News».

Πάτρα: Εντοπίστηκε ουσία στην Τζωρτζίνα που ήταν εκτός φαρμακευτικής αγωγής

«Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το προφίλ προσωπικότητας, αν οι μαρτυρίες ισχύουν, δείχνουν να ταιριάζουν με τη συμπεριφορά που έχουμε αντιμετωπίσει, συνθέτουν όλες ένα συγκεκριμένο προφίλ», πρόσθεσε.

Αν ισχύουν οι μαρτυρίες και σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά της, μιλάμε τουλάχιστον για μια ναρκισσιστική προσωπικότητα, αν όχι κοινωνιοπάθεια, δηλαδή έναν άνθρωπο χωρίς συναισθήματα.

Πάτρα: Νέα συγκλονιστική ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για την υπόθεση

«Δε γίνεται δουλειά αν δεν θέλει κάποιος πραγματικά να βοηθηθεί, δεν δουλεύει έτσι, γιατί θα σου λέει ψέματα… Κανείς δεν μπορεί να πάει με το ζόρι στον ειδικό, αυτό γίνεται με εισαγγελική παρέμβαση μόνο σε περίπτωση σχιζοφρένειας», υπογράμμισε.

Πάτρα: «Ο Μάνος έσκαψε μόνος του τον τάφο της Ίριδας»

Συγκλονίζουν τα λεγόμενα γειτόνισσας του ζευγαριού για τον θάνατο της μικρής Ίριδας και την ταφή της. Όπως αποκάλυψε η γυναίκα στην εκπομπή του Mega, ο Μάνος ήταν εκείνος που έσκαψε τον τάφος του βρέφους. Η οικογένεια επιθυμούσε να ταφεί δίπλα στη νεκρή αδερφούλα της, τη Μαλένα.

«Είναι τραγική στιγμή, όταν στην ταφή του μωρού ο ίδιος ο πατέρας έσκαψε τον λάκκο της μπέμπας… Ο Μάνος έσκαψε ένα μικρό λάκκο κοντά στη Μαλένα για να είναι κοντά τα παιδιά», είπε.

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που με τους δύο γονείς, της εκμυστηρεύτηκαν ότι το μόνο που επιθυμούν είναι να μάθουν από τι «έφυγαν» τα παιδιά τους και πρόσθεσε ότι η Ρούλα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, θρηνεί για τα παιδιά της και δεν βγαίνει από το σπίτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top