Πάτρα: Νέα συγκλονιστική ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για την υπόθεση

Τι λέει για περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί

Όσα είχε πει ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, για τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» (24/3)

Σε μια νέα ανατριχιαστική ανάρτηση σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα προχώρησε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Πάτρα: «Υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και αυτοί που γνώριζαν...»

«Διαβάζω ένα επιστημονικό άρθρο, όπου σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί το βασικό εύρημα που υπήρχε ήταν υποξαιμική- ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που έχει καταγραφεί στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία. 

Πάτρα: Aντίστροφη μέτρηση για τις απαντήσεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας έχει καταγραφεί «εγκεφαλοπάθεια» και «ανοξία»

Στις 10 Απριλίου 2021, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Λίγο καιρό αργότερα, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπέστη ακαθόριστης αιτιολογίας καρδιακή ανακοπή.

Πάτρα:«Όλα δείχνουν έγκλημα και δράστες, όχι δράστη», λέει ο Κατερινόπουλος

Το παιδί, σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελό της, δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας μέχρι τότε. Αφού μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και διασωληνώθηκε για έναν μήνα, πήρε εξιτήριο και λίγες εβδομάδες μετά εισήχθη και πάλι για νοσηλεία, με «εγκεφαλοπάθεια μη καθορισμένης αιτιολογίας».

Πάτρα: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν δολοφονία, σύμφωνα με τον Κατερινόπουλο

Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2021, η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας. Με βάση τη διάγνωση των θεραπόντων ιατρών, το κοριτσάκι παρουσίασε «εγκεφαλικές βλάβες συνεπεία ανοξίας».

Τον Ιανουάριου 2022, το παιδί εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας με «ακαθόριστης αιτιολογίας εγκεφαλοπάθεια». Οι γιατροί ζήτησαν περαιτέρω νευροπαθολογικό έλεγχο και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού». Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, παρουσίασε επιδείνωση της υγείας και κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top