Πάτρα: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν δολοφονία, σύμφωνα με τον Κατερινόπουλο

«Χάθηκε χρόνος, θα μπορούσε να σωθεί το τρίτο παιδί» λέει στο Star

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε σήμερα ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχετικά με τον μυστήριο θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα

Πάτρα: Πνευμονικό οίδημα δείχνουν οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει εκφράσει επανειλημμένα την άποψη πως ο θάνατος των κοριτσιών έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια. Όπως εξηγεί, δύο είναι τα στοιχεία που συνηγορούν σε κάτι τέτοιο: το ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα και το ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν το Σαββατοκύριακο. 

«Δεν είμαι ειδικός ή επιστήμονας, αλλά αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα θα είχαμε τους θανάτους των παιδιών “με τη σειρά”, δηλαδή θα πέθαιναν τα παιδιά από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο. Εδώ όμως οι θάνατοι είναι σε διαφορετικές ηλικίες. Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι θάνατοι έγιναν το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή μόνο το Σαββατοκύριακο ισχύει η κληρονομικότητα, αν υπήρχε; Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει»

Πάτρα: «Μας είχε καλέσει να δούμε τη συνέντευξη για τον θάνατο της Μαλένας»

Ο Θανάδης Κατερινόπουλος πιστεύει πως οι δράστες ή ο δράστης είχε συγκεκριμένο σχέδιο και γι’ αυτό έκανε τα εγκλήματα μόνο τα Σαββατοκύριακα. «Ο Χάρος αποφάσισε Σαββατοκύριακο να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια;» σχολιάζει χαρακτηριστικά. 

«Χάθηκε χρόνος, θα μπορούσε να σωθεί το τρίτο παιδί»

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, τα οποία θα ρίξουν «άπλετο φως» στην υπόθεση. 

Πάτρα: Δεν αποκλείεται ο ασφυκτικός θάνατος για τη Τζωρτζίνα

«Οι επιστήμονες οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Βεβαίως, “μπούσουλας” θα είναι οι ιατροδικαστικές απαντήσεις, αλλά και η αστυνομία οφείλουν να ερευνήσουν και άλλα στοιχεία για να βρουν τους δράστες ή τον δράστη και να δώσουν μία απάντηση στην οικογένεια που έχει τον πόνο της από αυτούς τους θανάτους.

Πάτρα-Κατερινόπουλος: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν τελειώσει όλα»

Μάλιστα, ο κύριος Κατερινόπουλος θεωρεί πως «χάθηκε χρόνος» και πως το τρίτο παιδί που πέθανε, δηλαδή η Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν οι αρχές είχαν ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση. 

Πάτρα: Οι ενέργειες και οι επαφές του πατέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Και οι τρεις περιπτώσεις είναι δολοφονίες. Εύχομαι να διαψευστώ. Θα είναι η έκπληξη του αιώνα, αν δεν είναι έγκλημα. Λυπάμαι τα άμοιρα παιδάκια και τους άμοιρους γονείς» δηλώνει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top