Πάτρα: Δεν αποκλείεται ο ασφυκτικός θάνατος για τη Τζωρτζίνα

Πολλά μικρά ευρήματα στην ιστοπαθολογική έκθεση - Πνευμονορραγία το κύριο

Τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής έκθεσης για την Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας που πέθανε στην Πάτρα, έδειξαν χθες πως το κορίτσι δεν έφερε κάποιο παθολογικό ή καρδιολογικό πρόβλημα. 

Πάτρα: Πνευμονικό οίδημα δείχνουν οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Η εκπομπή T- Live της Τατιάνας Στεφανίδου φέρνει σήμερα στο «φως» νέες πληροφορίες για τις εξετάσεις τους παιδιού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κιόλας. Φαίνεται πως τα ευρήματα της έκθεσης θα μπορούσαν να σημαίνουν πως το παιδί πέθανε από ασφυξία, αλλά μπορούν να αφορούν και διάφορες άλλες αιτίες θανάτου. 

Πάτρα: Οι Κομβικές Ημερομηνίες Για Τη Λύση Του Γρίφου 

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, η έκθεση περιλαμβάνει πολλά μικρά ευρήματα για το παιδί, τα οποία δε συνάδουν απαραίτητα με την ηλικία του αλλά και το ιατρικό ιστορικό του. Τα κύρια ευρήματα, πάντως, αφορούν πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία. 

Πάτρα-Κατερινόπουλος: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν τελειώσει όλα»

«Υπάρχουν κάποια κύτταρα μέσα στα όργανα της Τζωρτζίνας σε κάποιες θέσεις. Αυτά τα κύτταρα δεν τα βλέπουμε σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα κύτταρα είναι ένα σταθερό εύρημα, πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό σε τρία όργανα τουλάχιστον και αυτό μπορεί να σημαίνει ή μία παθολογική κατάσταση, η οποία δε μπορεί να αναφερθεί στην ιστοπαθολογική ή ότι προκλήθηκαν από κάποιον εξωγενή παράγοντα, κάποιες ουσίες» ανέφερε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου στο T – Live. 

Νέα ανάρτηση της θείας των τριών παιδιών, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Με νέα ανάρτηση όλο νόημα επανήλθε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στη Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: «Μας είχε καλέσει να δούμε τη συνέντευξη για τον θάνατο της Μαλένας»

«Οι άνθρωποι που μας αγάπησαν, πάντα θα βρίσκουν τρόπο να μας προστατεύουν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν πια» έγραψε η αδερφή της Ρούλας, βάζοντας παράλληλα και τρία αγγελάκια, ενώ στο κάτω μέρος της φωτογραφίας έγραψε επίσης ‘I miss you (σ.σ μου λείπετε)’».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top