Πάτρα: «Μας είχε καλέσει να δούμε τη συνέντευξη για τον θάνατο της Μαλένας»

'Έξαλλος ο νομικός σύμβουλος της μητέρας: «Δεν είναι κατηγορούμενη»

Καθώς όλοι περιμένουν τη λύση του μυστηρίου στον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, ο νομικός σύμβουλος των γονέων, Απόστολος Λύτρας, έκανε σήμερα έντονες δηλώσεις σχετικά με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ. 

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», υπογράμμισε ο δικηγόρος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης, στον Ant1.

Πάτρα: Πνευμονικό οίδημα δείχνουν οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Και συνέχισε: «Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση».

«Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία», συνέχισε σε έντονο ύφος ο νομικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα-Κατερινόπουλος: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν τελειώσει όλα»

«Δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση. Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, λέγοντας ακόμη πως «ο πατέρας μου μετέφερε ότι η σύζυγός του ήταν μια εξαιρετική μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό», κατέληξε.

«Μας είχε καλέσει να δούμε τη συνέντευξη για το θάνατο της Μαλένας»

Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερες μαρτυρίες για τη μητέρα των τριών κοριτσιών έρχονται στη δημοσιότητα. Μία φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή «Live News» για όσα συνέβησαν μετά τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που πέθανε τον Απρίλιο του 2019. 

Πάτρα: Οι ενέργειες και οι επαφές του πατέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Μαθαίνω ότι έφυγε η Μαλένα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί σαν οικογένεια φαίνονταν αγαπημένοι, πήγαιναν τα παιδιά στην παιδική χαρά να παίξουν. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα… Όταν το μάθαμε αυτό τρελαθήκαμε όλοι στην Πάτρα. Όταν γύρισαν από την Αθήνα, δεν είχε ταφεί ακόμα το παιδί, πήγα στο σπίτι της να τη συλλυπηθώ», δήλωσε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.

Πάτρα: «Η Ρούλα ήθελε πάντα να τη λυπάται ο σύντροφός της»

Όπως περιγράφει, η μητέρα ήταν πολύ ψύχραιμη μετά τον θάνατο του πρώτου της παιδιού, κάτι που της έκανε εντύπωση. 

«Ήταν πολύ ψύχραιμη. Όλοι γύρω της είμασταν παγωμένοι και κλαίγαμε. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ζωντανοί νεκροί και αυτή ήταν ψύχραιμη. Μάνα είμαι, χτυπάω ξύλο να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά μου. Το μόνο που έλεγε και ξανάλεγε ήταν ότι «εάν με είχαν αφήσει εμένα μέσα θα την είχα σώσει», γιατί προφανώς όταν ξεκίνησε η ΚΑΡΠΑ την έβγαλαν έξω από το δωμάτιο. Ο Μάνος την παρηγορούσε και της έλεγε “σε παρακαλώ πολύ μη σκέφτεσαι έτσι, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες”».

Πάτρα: Η απάντηση του πατέρα σε όσα ακούγονται για τη μητέρα των παιδιών

«Εκείνη την ημέρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μας ζήτησε να πάμε στο καφέ δίπλα στο σπίτι της να την ακούσουμε. Πάμε όλοι μαζί στο καφέ, προσπαθούσαμε να την παρηγορήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή μας παρηγορούσε. Πιάνω τον Μάνο και του είπα πως με ανησυχεί η συμπεριφορά της. “Και μένα με ανησυχεί, γιατί δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Φοβάμαι ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει”, μου είπε».

H φίλη του ζευγαριού υποστηρίζει πως τότε πρότεινε στον Μάνο να συμβουλευτούν έναν ειδικό. Ο πατέρας της απάντησε πως το ίδιο τους έχουν πει και από το νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε καταλήξει η Μαλένα. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα ήταν υγιέστατη. Δε γίνονται έτσι οι ανακοπές»

«Ζήτησε να δυναμώσουν την τηλεόραση για να ακούσουμε τι έγινε. Ο Μάνος ήταν πάντα υποστηρικτικός μαζί της… Γύρισα σπίτι μου και είπα στον άντρα μου: «Ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά κάτι δεν πάει καλά». Η γυναίκα δεν ένιωθε, ήταν σαν ζόμπι. Ο Μάνος νομίζω εκείνη την ώρα μου έδινε την αίσθηση ότι προσπαθούσε να κρατηθεί για την Ρούλα και φυσικά για την Τζωρτζίνα», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top