Πάτρα: Πνευμονικό οίδημα δείχνουν οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Δεν βρέθηκε πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού- Αναμένονται οι τοξικολογικές

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν στα όργανα της Τζωρτζίνας, του τελευταίου παιδιού που πέθανε βρίσκονται πλέον στα χέρια του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη όπως και του επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη.

Πάτρα-Κατερινόπουλος: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν τελειώσει όλα»

Τα δεδομένα που προέκυψαν δίνουν μία νέα κατεύθυνση στην έρευνα, καθώς βρέθηκε πνευμονικό οίδημα στο παιδί αλλά όχι κάποιο παθολογικό ή καρδιολογικό πρόβλημα.

Πάτρα: Οι ενέργειες και οι επαφές του πατέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο θάνατος του κοριτσιού ενδέχεται να οφείλεται σε «εξωγενείς παράγοντες». 

Πλέον, οι ειδικοί θα ερευνήσουν τις ουσίες που ήταν στο αίμα του παιδιού, και ειδικά όσες σχετίζονται με το ήπαρ και πνεύμονα, όργανα στα οποία ενδεχομένως παρουσιάστηκαν βλάβες. 

Πάτρα: Η απάντηση του πατέρα σε όσα ακούγονται για τη μητέρα των παιδιών

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του παιδιού, τα οποία θα δείξουν κατά πόσο ο θάνατος του παιδιού οφείλεται στη λήψη κάποιας τοξικής ουσίας. Τα φάρμακα που έπαιρνε κανονικά το 9χρονο κορίτσι μέσα στο νοσοκομείο όπου κατέληξε θα συγκριθούν με τις ουσίες που θα βρεθούν στο αίμα του, προκειμένου να εκδοθεί ένα πόρισμα.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top