Πάτρα: Aντίστροφη μέτρηση για τις απαντήσεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων: «Πλησιάζουμε στο τέλος»

Εβδομάδα απαντήσεων αναμένεται να είναι η εβδομάδα που ξεκινά αύριο για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας. Δύο μήνες μετά το θάνατό της οι εξετάσεις, τοξικολογικές και ιστολογικές, ολοκληρώθηκαν και αυτή τη στιγμή γίνεται επανέλεγχος. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν όταν πέθαναν τα αδελφάκια της»    

Το πόρισμα των ιατροδικαστών  θα παραδοθεί άμεσα  στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής που έχει αναλάβει την έρευνα. 

Το πόρισμα θα ξεκλειδώσει και την πορεία των ερευνών. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει όλες οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε η Τζωρτζίνα   και γίνεται όχι μόνο ποιοτικός, αλλά και ποσοτικός έλεγχος 

Παράλληλα, γιατροί και νοσηλευτές συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις, προκειμένου να φωτίσουν τις συνθήκες νοσηλείας και των τριών κοριτσιών,  δίνοντας όμως έμφαση στην παρούσα φάση κυρίως στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας,  από τον περασμένο Απρίλιο. 

Πάτρα: Στο επίκεντρο οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε η Τζωρτζίνα     

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον 9,89 Alpha Radio και την Τασούλα Παπανικολάου  υποστήριξε ότι πλησιάζουμε στο τέλος προκειμένου να έχουμε και την απάντηση που περιμένει όλη η Ελλάδα, για την αιτία θανάτου στην Τζωρτζίνα.

Νέα δήλωση της μητέρας των τριών παιδιών: Τι είπε για τη Τζωρζίνα 

«Πλησιάζουμε στο τέλος υπό την έννοια ότι ο ιατροδικαστής ,προσωπική  μου εκτίμηση ,που χειρίζεται  το τρίτο παιδί ήδη έχει την πλήρη εικόνα .Έχουμε φθάσει στη φάση  την οποία ότι ο ιατροδικαστής καλείται να συντάξει μία έκθεση που αντιλαμβάνεστε  ότι θα αναλάβει και όλη την ευθύνη ουσιαστικά για τα γραφόμενά του  και θα αποδώσει τελικά μία αξιόπιστη αιτία θανάτου που δεν θα επιδέχεται ερωτηματικά γιατί  σε αυτή την υπόθεση είχαμε αρκετά ερωτηματικά  και παράλληλα δουλεύει και η τριμελής επιτροπή  για την πρώτη αιτία θανάτου η οποία ήταν μία προβληματική αιτία θανάτου Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να αλλάξει να επαναξιολογηθεί» τόνισε ο κ. Λέων. 

Ακούστε στο video τι είπε ο Γρηγόρης Λέων στην Τασούλα Παπανικολάου και στον Alpha 989.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top