Πάτρα: Στο επίκεντρο οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε η Τζωρτζίνα     

Οι έρευνες που θα αποκαλύψουν τα αίτια του θανάτου του κοριτσιού   

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τώρα οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε η Τζωρτζίνα, οι οποίος θα ξεκλειδώσουν και το γρίφο του θανάτου της, μετά τον θάνατο των δύο αδελφών της, στην υπόθεση της Πάτρας, όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Ράνια Τραγόμαλλου.   

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν όταν πέθαναν τα αδελφάκια της»    

Η δημοσιογράφος του Star επισήμανε ότι η ανάλυση που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι για να διαπιστωθεί αν οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε το κορίτσι αντιστοιχούν και στα ευρήματα της τοξικολογικής εξέτασης. 

Για τον ίδιο  λόγο γίνεται ποσοτικός και ποιοτικός έλεγχος, ενώ μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει αποτέλεσμα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί δηλαδή η τοξικολογική εξέταση. 

Πάτρα: Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις μελανιές της μικρής Τζωρτζίνας

Οι ιατροδικαστές θα συγκρίνουν τα στοιχεία με την ιστολογική έκθεση και τη νεκροψία -  νεκροτομή για να καταλήξουν στην αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας. Στη συνέχεια θα αναζητήσουν τα κοινά στοιχεία με τους θανάτους  των  άλλων δύο κοριτσιών για να λύσουν και τον γρίφο. 

Νέα δήλωση της μητέρας των τριών παιδιών: Τι είπε για τη Τζωρζίνα 

Παράλληλα το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές στην Αθήνα, ενώ έχει συγκεντρώσει τους ιατρικούς φακέλους και των τριών κοριτσιών  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top