Νέα δήλωση της μητέρας των τριών παιδιών: Τι είπε για τη Τζωρζίνα    

Τι δήλωσε για τη διαφωνία με τους γιατρούς και τι είπε γυναίκα - μάρτυρας

Νέα δήλωση έκανε η μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, με την παρέμβασή της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη (Mega). 

Πάτρα: Το «Θρίλερ» Του Θανάτου Της Μαλένας

Στην εκπομπή έγινε αναφορά και σε μία μάρτυρα, που βρισκόταν με το άρρωστο παιδί της στο διπλανό θάλαμο με αυτό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Τα δύο δωμάτια συνέδεε ένα κοινό μπάνιο. Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, είδε εκείνη τη στιγμή τη μητέρα της 9χρονης να αντιδρά με πανικό, λέγοντας πως το παιδί της έπαθε ανακοπή.

Μετά, σύμφωνα με τα όσα είπαν γιατροί βγήκε περπατώντας, χτύπησε την πόρτα στο γραφείο τους και τους ζήτησε να την ακολουθήσουν στο θάλαμο, γιατί κάτι το περίεργο συνέβαινε.

Τα ουρλιαχτά της νοσοκόμας που είχε προηγηθεί και βρήκε το παιδί νεκρό, ξεσήκωσαν τους γιατρούς που έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Μετά από έντονη προσπάθεια, το επανέφεραν στη ζωή.

Πάτρα: Μία δολοφονία στο παρελθόν της οικογένειας της Ρούλας

Τι είπε η μητέρα 

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν από το ιατρικό κυρίως προσωπικό και είπε ότι παρεμβαίνει για να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους». 

Όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς.

«Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η Τζωρτζίνα και έπεσε πίσω, όπως έκανε η Μαλένα» σημείωσε.

«Η μητέρα μού είπε για την ανακοπή και με έδιωξε…»

«Έρχονταν συνέχεια γιατροί και η μικρή ήταν μονίμως στο μηχάνημα. Ήταν καταβεβλημένη», λέει η μάρτυρας που βρήκε το «Τούνελ» και το παιδί της νοσηλευόταν στο διπλανό δωμάτιο με την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα. Τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα για να κατευθυνθεί προς το κυλικείο, ήταν η ώρα που η άτυχη 9χρονη έπαθε την ανακοπή και η μάρτυρας περιγράφει τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της:

«Μου φώναξε η μητέρα της ότι έπαθε ανακοπή και έτρεχε να πιάσει το κουδούνι για να ειδοποιήσει. Μου είπε “κάτσε μέσα, μη δει το παιδί σου” και αυτό έκανα. Ήταν πολύ οδυνηρό».

Νωρίτερα, όπως υποστήριξε,  δεν άκουσε φωνές ή φασαρία, παρά μόνο το μηχάνημα οξυγόνου στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας.

Η μάρτυρας τονίζει ότι η μητέρα τής είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι χωρισμένη και ότι έχει «χάσει» ήδη δύο παιδιά.

 

«Δεν άκουσα πριν φωνές στο δωμάτιο…»

Απαντώντας στην Αγγελική Νικολούλη, η μάρτυρας στάθηκε με λεπτομέρεια στη σκηνή που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα.

«Όταν έντυσα τον γιο μου και ανοίξαμε την πόρτα για να πάμε στο κυλικείο, εκείνη τη στιγμή έτρεχε και πάτησε το κουμπί η μητέρα της μικρής. Το πάταγε παρατεταμένα, ήταν σε πανικό και μου λέει “η μικρή έπαθε ανακοπή”. Κι έτσι όπως ήμασταν ντυμένοι, μπήκαμε πάλι μέσα. Δεν την άκουσα όμως πριν να φωνάζει για να καταλάβω ότι κάτι συμβαίνει. Μετά, αφού έκλεισα την πόρτα έτρεξαν γρήγορα νοσοκόμες και γιατροί». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top