Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν όταν πέθαναν τα αδελφάκια της»    

Μητέρα παιδιών: «Ποιος μαρτυράει πάλι για μένα;»

Σε εξελίξεις που θα δρομολογηθούν άμεσα από την εισαγγελία της Πάτρας για τον θάνατο των τριών παιδιών, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» στο Mega.   

Πάτρα: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν δολοφονία, σύμφωνα με τον Κατερινόπουλο

Στην εκπομπή υπήρξαν  μαρτυρίες για το πώς η 9χρονη βίωσε το θάνατο των δύο αδελφών της. Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μίλησαν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», ανέφερε πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας που αναφέρθηκε στην έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

 

Η Αγγελική Νικολούλη δημοσιοποίησε και συνομιλία που είχε με τη μητέρα των τριών παιδιών.  Σε αυτήν ρωτούσε ανήσυχη τη δημοσιογράφο για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε και σχολίασε: «Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ «φωτιά», έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα» υποστήριξε. 

 

Πάτρα: Δεν αποκλείεται ο ασφυκτικός θάνατος για τη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με το anikolouli.gr ημητέρα απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για την σοκαριστική υπόθεση στη Γερμανία με τα νεκρά τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, που παρουσιάζει τρομερές ομοιότητες με αυτή της Πάτρας.

«Εε καλά, πάνε να τα συνδυάσουν όλα τώρα…» σχολίασε. 

Επέμεινε πάντως να πληροφορηθεί  για μία συγκεκριμένη μάρτυρα, εάν την είχε καλέσει στην εκπομπή και τι ισχυρίστηκε…

Δρομολογούνται εξελίξεις από την Εισαγγελία της Πάτρας       

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και φέρεται πως έχουν παραδοθεί στους αρμόδιους, που διεξάγουν την έρευνα. Σύμφωνα με  την Α. Νικολούλη στις εξετάσεις αυτές περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα, που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση.

Η άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών εστίασε την έρευνά της μόνο στο θάνατο της  Μαλένας, του πρώτου παιδιού που πέθανε στο Αγλαΐα Κυριακού σε ηλικία 3,5 ετών και σύντομα θα παραδώσει το πόρισμά της. Η Ίρις, το δεύτερο παιδί των 6 μηνών, που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, παρέμεινε ως υπόθεση στην αρμοδιότητα της ιατροδικαστού  Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, που έκανε τη νεκροτομή,.  Η έρευνα για την Τζωρτζίνα ολοκληρώνεται από τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη με τα πορίσματα των τοξικολόγων και του παθολογοανατόμου.

Πρόεδρος γιατρών: Μου ζήτησε το λόγο η μητέρα ενοχλημένη

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, μιλώντας στην εκπομπή  αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, η οποία ήταν ενοχλημένη από δημόσια τοποθέτησή της για το   

«Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από το ιατρικό δυναμικό της πόλης να «θωρακίσουν» την Τζωρτζίνα. Οι γιατροί φέρθηκαν πολύ ανθρώπινα και προσπάθησαν πραγματικά να αγκαλιάσουν την οικογένεια και να διερευνηθούν τα αίτια των σπασμών που ανέφερε η μητέρα. Έχουν ήδη παραδοθεί τα ιστορικά των παιδιών στις αστυνομικές Αρχές».

 

Μετά από τη δημόσια τοποθέτησή της σχετικά με την υπόθεση, η Ρούλα επικοινώνησε μαζί της ενοχλημένη.

«Με κάλεσε η μητέρα φανερά ενοχλημένη για την αναφορά μου στα περιστατικά, γιατί κατά την άποψή της δεν είχα σχέση και γνώση με αυτά. Μου είπε πως η εμπλοκή μου ήταν άστοχη. Της εξήγησα πως είναι θεσμικός ο δικός μου ρόλος για να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη των πολιτών τόσο ως προς τους γιατρούς, όσο και ως προς τα νοσοκομεία. Μου ζήτησε να επανορθώσω για δύο θέματα. Ένα από αυτά ήταν να πω ότι εκκρεμεί μία εξέταση για τον γονιδιακό έλεγχο στην Αμερική, γιατί πιστεύει ακράδαντα πως αυτή η εξέταση θα αναδείξει το σπάνιο γενετικό αίτιο που δικαιολογεί το θάνατο των τριών παιδιών της». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top