Πάτρα:«Όλα δείχνουν έγκλημα και δράστες, όχι δράστη», λέει ο Κατερινόπουλος

Ο ταξίαρχος ε. α. μιλά στο Star για τους θανάτους των τριών παιδιών

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα

Κοντά στη λύση του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι οι Αρχές και εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποκαλυφθούν όλα. Τα σενάρια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών είναι τρία: 

Πάτρα: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν δολοφονία, σύμφωνα με τον Κατερινόπουλο

  • παθολογικός θάνατος
  • ύπαρξη τοξικής ουσίας στο αίμα 
  • ασφυκτικός θάνατος

«Είναι λογικό οι άμοιροι αυτοί γονείς να περιμένουν απαντήσεις. Απαντήσεις περιμένει και όλη η ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, τονίζοντας ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των καταθέσεων:

Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος.

Πάτρα: «Η Ρούλα σκέφτηκε να πάει μόνη της στην αστυνομία»

«Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού πριν φτάσουν στον Εισαγγελέα. Είναι καθαρά διαδικαστικό πλέον το θέμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάτρα - Θανάσης Κατερινόπουλος στο Star

Απαντώντας σε ερώτημα του Σπύρου Λάμπρου για το αν πρέπει να γίνει σύγκριση του θανάτου της Τζωρτζίνας, του παιδιού που κατέληξε τελευταίο, με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει.

«Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι, δεν μπορεί να είναι άλλοι. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν. Σήμερα είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top