Πάτρα: «Η Ρούλα σκέφτηκε να πάει μόνη της στην αστυνομία»

«Ο Μάνος ήθελε να φύγει μετά τη γέννηση της Ίριδας, αλλά τη φοβόταν»

Οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών είναι καταιγιστικές, ενώ νέες μαρτυρίες και στοιχεία για το ζευγάρι έρχονται καθημερινά στο «φως».

Πάτρα: Στο επίκεντρο οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε η Τζωρτζίνα     

Η μητέρα των δύο παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να είπε στον αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, ότι σκόπευε να πάει μόνη της στην αστυνομία και να πει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν όταν πέθαναν τα αδελφάκια της»    

«Όταν μίλησα με την Ρούλα Πισπιρίγκου δε μιλήσαμε για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών, ήταν μία ευρεία συζήτηση σε ανθρωπιστικό πλαίσιο. Η ίδια θα επιθυμούσε να δώσει τις δικές της απαντήσεις στην Αστυνομία. Μίλησα, επίσης, και με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είναι υπέρ της μη ανθρωποφαγίας. Αυτό που την ρώτησα είναι πώς αντέχει όλο αυτό και μου απάντησε ότι είναι "εκτός ορίων". Η ίδια έφτασε σε ένα σημείο να τηλεφωνήσει κάπου και να πει εάν πρέπει να πάει μόνη της στην αστυνομία να πει τί έκανε και τί όχι», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Πάτρα: Τα δύο στοιχεία που δείχνουν δολοφονία, σύμφωνα με τον Κατερινόπουλο

«Έχουμε φτάσει σε μία χρονική στιγμή που η Αστυνομία δεν είναι έτοιμη και από την άλλη έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη πρόοδο της έρευνας της Εισαγγελίας Πατρών σε ό,τι αφορά σε συμβάντα που έγιναν στα νοσοκομεία της πόλης. Ακόμα, δεν είμαστε σε σημείο να γίνουν ανακοινώσεις», πρόσθεσε.

Πάτρα: Δεν αποκλείεται ο ασφυκτικός θάνατος για τη Τζωρτζίνα

Πάτρα: «Ο Μάνος ήθελε να φύγει αλλά τη φοβόταν» - Νέα μαρτυρία για το τρίτο πρόσωπο και τον θάνατο της Ίριδας

Νέα στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού και τον θάνατο της μικρής Ίριδας, του δεύτερου παιδιού της οικογένειας που «έφυγε» από τη ζωή, έδωσε μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως είπε, ο πατέρας των παιδιών ήθελε να χωρίσει μετά τη γέννηση της Ίριδας, όμως φοβόταν.

Πάτρα: «Μας είχε καλέσει να δούμε τη συνέντευξη για τον θάνατο της Μαλένας»

Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη.

«Εκείνος αποφάσισε να το πει στη γυναίκα του ότι θα χωρίσουν, όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του», αποκάλυψε.

Πάτρα: Οι ενέργειες και οι επαφές του πατέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει αλλά φοβόταν την αντίδραση της γυναίκας του. «Σύμφωνα με τη νεαρή φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει, γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε, γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…».

Όσα αποκάλυψε σημαντικός μάρτυρας για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Ρούλας και του Μάνου - Βίντεο: Φως στο Τούνελ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top