Πάτρα: «Υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και αυτοί που γνώριζαν... »

Κατερινόπουλος στο Star: «Γι΄αυτό μιλάμε για τρεις εγκληματικές ενέργειες»

Όσα είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα που έρχεται για το θρίλερ στην υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ολοκληρώνεται και δίνει απάντηση στον γρίφο.

Πάτρα: Aντίστροφη μέτρηση για τις απαντήσεις στον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Πλησιάζουμε στη λύση του μυστηρίου. Εγώ επιμένω από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για τρεις εγκληματικές ενέργειες», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου με τον Σπύρο Λάμπρου, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος και παρέθεσε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνηγορούν ότι οι θάνατοι των παιδιών είναι έγκλημα:

  • Σε κανένα από τα παιδιά δε διαπιστώθηκε κάποιο σύνδρομο από τους γιατρούς
  • Κανένα παιδί, πριν τον θάνατό του, δεν παρουσίασε νόσημα που να μπορεί να αποβεί θανατηφόρο
  • Δεν προέκυψε καμία γνωστή πάθηση στο ιστορικό τους
  • Έχουμε ακανόνιστη σειρά στον θάνατο των παιδιών. Εάν υπήρχε κάποια γονιδιακή πάθηση, θα έπρεπε να πεθάνουν με τη σειρά: πρώτα το πρώτο παιδί, δεύτερο το δεύτερο και τρίτο το τρίτο κοριτσάκι
  • Όλοι οι θάνατοι των παιδιών, όλως παραδόξως, έγιναν Σαββατοκύριακο
  • Στα συμβάντα των παιδιών ήταν παρόντα συγκεκριμένα άτομα, «χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι»

Πάτρα:«Όλα δείχνουν έγκλημα και δράστες, όχι δράστη», λέει ο Κατερινόπουλος

«Οι ιατροδικαστές, από τη μια πλευρά, καλούνται να δώσουν την αιτία θανάτου, εν αναμονεί των τοξικολογικών εξετάσεων που κάτι θα μας δώσουν. Από εκεί και πέρα, δουλειά της αστυνομίας είναι να στοιχειοθετήσει αυτή την υπόθεση δολοφονιών αυτών των παιδιών και να φτάσουμε στο τέλος της υπόθεσης», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάτρα - Κατερινόπουλος στο Σταρ

Πάτρα: «Υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και οι άλλοι που γνώριζαν»

Αναφερόμενος στους δράστες που εμπλέκονται στους θανάτους των τριών παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος εκτιμά ότι τουλάχιστον στα δύο παιδιά υπάρχει άτομο που γνώριζε ότι πρόκειται για έγκλημα:

Τουλάχιστον στις δύο περιπτώσεις, για να μην πω και στις τρεις, ισχύει αυτό. Εκτιμώ ότι υπάρχουν περισσότεροι του ενός δράστη. Ακόμα και αν είναι ένας ο φυσικός αυτουργός, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που ενδεχομένως να γνώριζαν…

Πάτρα: «Η Ρούλα σκέφτηκε να πάει μόνη της στην αστυνομία»

«Όταν χάθηκε το πρώτο παιδί, δε δόθηκε η δέουσα προσοχή. Χάθηκε και το δεύτερο παιδί. Κάποιοι που έπρεπε να θορυβηθούν δε θορυβήθηκαν και έκλεισε η υπόθεση. Πέθανε και το τρίτο παιδί και εκεί κατάλαβε ο κόσμος ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι γίνεται», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι δε γίνεται και οι τρεις θάνατοι να είναι σύμπτωση.

«Είναι μεγάλος ο κύκλος των καταθέσεων που πρέπει να ληφθούν. Εάν υπάρξει κάποιο στοιχείο από τις εξετάσεις, θα αποδείξει ότι είναι έγκλημα. Ακόμα και αν δεν υπάρξει τέτοιο στοιχείο, δε σημαίνει ότι δεν είναι εγκληματική ενέργεια, υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν», κατέληξε ο πρώην ταξίαρχος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top