Πάτρα: Ο πατέρας των παιδιών απαντά για τα «ξεσπάσματα» της μητέρας

«Η Ρούλα είναι υπόδειγμα μητέρας» - Διαψεύδει μαρτυρία ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα υποστηρίζει τη Ρούλα. Τι απαντά για την εξωσυζυγική σχέση και την κακοποιητική συμπεριφόρα της γυναίκας του - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν από το στόμα μάρτυρα σχετικά με τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη στην Αθήνα και την κακοποιητική συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλησε να δώσει ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Πάτρα: Εντοπίστηκε ουσία στην Τζωρτζίνα που ήταν εκτός φαρμακευτικής αγωγής

Ο Μάνος, μέσω του δημοσιογράφου Γιώργου Σόμπολου και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», διέψευσε κατηγορηματικά μάρτυρα που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Πάτρα: «Δε μένει πολύς δρόμος, το σώμα σου δίνει ευρήματα»

Πάτρα - οι γονείς των τριών παιδιών στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει, γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε, γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί… », ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Πάτρα: «Η Ρούλα σκέφτηκε να πάει μόνη της στην αστυνομία»

Από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο και ότι η Ρούλα ποτέ δε χτύπησε κανένα από τα παιδιά της:

Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Η Ρούλα ποτέ δεν κακοποίησε τα παιδιά, είναι υπόδειγμα μητέρας. Όλοι βγαίνουν και μιλάνε με αλλοιωμένη φωνή. Είναι άνθρωποι που φοβούνται να μιλήσουν με το πρόσωπό τους, γιατί αυτά που λένε είναι ψευδή.

Ακόμα, ο πατέρας των τριών παιδιών ξεκαθάρισε ότι την περίοδο εκείνη δεν είχε εξωσυζυγική σχέση και ήταν μόνος του.

Πάτρα: «Υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και αυτοί που γνώριζαν... »

Πάτρα: Η κατάθεση-ντοκουμέντο της ιατροδικαστού που ανέλαβε την μικρή Μαλένα

Η ιατροδικαστής που ανέλαβε τη νεκροψία – νεκροτομή της Μαλένας, του παιδιού που «έφυγε» πρώτο από τη ζωή, είχε πει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας ότι έπρεπε να επιληφθούν της υπόθεσης και άλλοι αρμόδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσάκωνα είχε καταθέσει στην πταισματοδίκη μετά από εισαγγελική παρέμβαση: «Εγώ διενήργησα τη νεκροψία – νεκροτομή στη θανούσα ανήλικη στις 16 Απριλίου 2019. Από τη νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προέκυψε ότι ο θάνατος του ανωτέρω νηπίου επήλθε συνέπεια ηπατικής ανεπάρκειας. Στα ερωτήματα σας και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δε δύναμαι να απαντήσω με επιστημονική ασφάλεια, καθώς εκφεύγουν του γνωστικού μου αντικειμένου. Οι ειδικότητές που δύνανται να απαντήσουν είναι αιματολόγοι και παιδίατροι»

Η κατάθεση-ντοκουμέντο της ιατροδικαστού που ανέλαβε την μικρή Μαλένα - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top