Πάτρα: Εντοπίστηκε ουσία στην Τζωρτζίνα που ήταν εκτός φαρμακευτικής αγωγής

Μπορεί να την προμηθευτεί οποιοσδήποτε σε φαρμακείο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τοξικολογικές εξετάσεις στη Τζωρτζίνα ολοκληρώθηκαν και το πόρισμα εστάλη με email στον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη την περασμένη Πέμπτη. 

Πάτρα: «Δε μένει πολύς δρόμος, το σώμα σου δίνει ευρήματα»

Σε αυτό αναφέρεται ότι ανιχνεύθηκε ουσία, η οποία κρίθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνησης και γι’ αυτό δείγμα εστάλη σε ειδικό εργαστήριο της Βορείου Ελλάδας. 

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος, η ουσία εντοπίζεται σε σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, αλλά μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος και σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο δηλητήριο, αλλά ερευνάται η ποσότητα που χορηγήθηκε στο παιδί και ο τρόπος. 

Πάτρα: Νέα συγκλονιστική ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για την υπόθεση

Φαίνεται πως η ποσότητα που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ρούλα Κουσκουρή, σύμφωνα με τις δικές της πηγές, η συγκεκριμένη ουσία δε βρισκόταν στο φαρμακευτικό σχήμα που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: «Υπάρχει ένας φυσικός αυτουργός και αυτοί που γνώριζαν... »

Το εργαστήριο που ανέλαβε τον περαιτέρω έλεγχο έλαβε την εντολή πριν από δέκα μέρες και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μένουν πλέον κάποιες λεπτομέρειες που ερευνώνται. 

Μόλις παραδοθεί και το πόρισμα του εργαστηρίου, τότε θα καταθέσει το δικό του πόρισμα και ο κ. Καρακούκης, το οποίο αναμένεται να δώσει όλες τις απαντήσεις στον γρίφο που απασχολεί την κοινή γνώμη. 

Πάτρα:«Όλα δείχνουν έγκλημα και δράστες, όχι δράστη», λέει ο Κατερινόπουλος

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτουν κοινά στοιχεία στους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών που συνάδουν με θάνατο από ασφυξία. Τα στοιχεία αυτά είναι το πνευμονικό οίδημα, η πνευμονική συμφόρηση και η πνευμονική αιμορραγία. Αναμένονται, λοιπόν, να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Στο επίκεντρο οι φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε η Τζωρτζίνα     

Πάντως, ο ταξίαρχος ε.α Θ. Κατερινόπουλος, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επανέλαβε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και τόνισε πως υπάρχουν συνεργοί, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη και δε μιλούν στις αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top