Πάτρα: «Μπορεί να βγουν στοιχεία για τα άλλα παιδιά», λέει ο Κατερινόπουλος

«Υπάρχουν κάποιοι που γνώριζαν για τον δράστη»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Σε ειδικό εργαστήριο στο ΑΠΘ για περαιτέρω εξέταση εστάλησαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, του παιδιού που πέθανε τελευταίο από τα τρία αδερφάκια στην Πάτρα. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε μια εβδομάδα με ένα μήνα και αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου του παιδιού. 

Πάτρα: Εντοπίστηκε ουσία στην Τζωρτζίνα που ήταν εκτός φαρμακευτικής αγωγής

«Οι αρχές θέλουν μια δεύτερη άποψη για τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Ας ελπίσουμε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στη βδομάδα και δε θα πάρει ένα με δύο μήνες», σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Πάτρα: «Ξεσπά» ο πατέρας των παιδιών - «Η Ρούλα είναι υπόδειγμα μητέρας»

Πάτρα - Ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο Star

Στις εξετάσεις του παιδιού φέρεται να έχει ανιχνευτεί ουσία, η οποία κρίθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνησης και γι’ αυτό δείγμα εστάλη σε ειδικό εργαστήριο της Βορείου Ελλάδας. Η ουσία αυτή εντοπίζεται σε σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, αλλά μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος και σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ουσία δε βρισκόταν στο φαρμακευτικό σχήμα που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: «Δε μένει πολύς δρόμος, το σώμα σου δίνει ευρήματα»

Η ουσία στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού μπορεί να είναι θρυαλλίδα εξελίξεων. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι σε εξέλιξη είναι και η προκαταρκτική εξέταση από τις Αρχές, για τη διαπίστωση εάν έγινε εγκληματική ενέργεια ή όχι. Αυτή θα σταλεί στον Εισαγγελέα μαζί με την ιατροδικαστική εξέταση και από εκεί θα αποφασιστεί εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών στην πορεία.

«Όλες οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις συλλέγονται από την αστυνομία και θα αξιολογηθούν. Είναι καλό που κόσμος βγαίνει και μιλάει. Το έχουμε δει ξανά το έργο στο παρελθόν. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, αυτό αφορά το τρίτο παιδί. Μπορεί να βγουν στοιχεία στην πορεία που να αφορούν τα άλλα παιδιά που θα φτάσουν στους ύποπτους ή ενδεχομένως δράστες», ξεκαθάρισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάτρα: Νέα συγκλονιστική ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για την υπόθεση

«Η εκτίμησή μου είναι ότι πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες και όχι εγκληματική ενέργεια, γιατί έχουμε τρία νεκρά παιδιά. Ο δράστης πρέπει είναι πάνω από ένα πρόσωπο. Όμως και ένας να είναι, υπάρχουν και άλλοι που γνωρίζουν τη δράση του. Μπορεί να μην είναι συμμέτοχοι, τουλάχιστον, όμως, μπορεί να βρεθούν κατηγορούμενοι για παραπλάνηση ενός ατυχήματος», κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top