Πάτρα: Στο κάδρο των ερευνών και ο πατέρας των τριών παιδιών

Ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Είχε η 33χρονη συνεργούς στη δολοφονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται. Ποιος της χορήγησε την κεταμίνη; Γνώριζαν κάποιοι όσα είχε κάνει και πλά σιωπούσαν; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα για τα οποία αναζητούν απαντήσεις οι αρχές μετά από τη σύλληψη της γυναίκας για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών πάντως, Χρήστος Ρουγκαλάς, ο οποίος εξαρχής δήλωνε πως η μητέρα έχει σκοτώσει τα παιδιά της, εμφανίστηκε σήμερα πεπεισμένος ότι και ο πατέρας βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών.

Πάτρα: «Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά»

«Όταν είχα διαβάσει ένα δημοσίευμα, έψαξα και είδα ότι οι θάνατοι είχαν συμβεί μέσα στα Σαββατοκύριακα. Το αστυνομικό μου ένστικτο, μου “έδειξε” τη μητέρα και γι’ αυτό έκανα μία ανάρτηση στα social media και μίλησα για την μητέρα, ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η μητέρα, εφόσον ο πατέρας είναι απών. Ο πατέρας δεν γνωρίζω πού βρίσκεται. Από όσο ξέρω, δούλευε ως οδηγός σε εταιρεία με φάρμακα, και έχει εξαφανιστεί. Κατά κάποιους έχει απολυθεί, κατά κάποιους έχει εξαφανιστεί από τη δουλειά του. Η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Για να πάρει κάποιος αντίγραφα της δικογραφίας πρέπει κάποιος να είναι κατηγορούμενος, άρα δεν μπορεί να πάρει αντίγραφα», είπε στο Mega και ξεκαθάρισε πως στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Πάτρα: «Να ερευνηθεί ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς»

Μάλιστα στο παζλ της τραγικής αυτής υπόθεσης βάζει και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. 

Πάτρα: Η δεύτερη νύχτα της Ρούλας στη ΓΑΔΑ – Δεν έχει ομολογήσει τίποτα

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», συμπλήρωσε.

Πάτρα: Πέρασε από το σπίτι ο πατέρας των παιδιών - Δηλώνει «σοκαρισμένος»

«Στο κοιμητήριο της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει νοικιάσει ένα κενοτάφιο για 3 χρόνια, για την σπιτονοικοκυρά, και πάνω στον τάφο έχει την φωτογραφία ενός άνδρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόνοια για την κυρία που πέθανε; Έχω μάθει ότι η εκλιπούσα είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχω μάθει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα τους την έδινε. Πήγε μία μέρα στα επείγοντα η γυναίκα, και όλως ξαφνικώς πέθανε. Στο πιστοποιητικό θανάτου, έγραφε ότι πέθανε από νεοπλασία της μήτρας, ενώ ξέρουμε ότι δεν μπορεί να πεθάνει κάποιος από αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, είχε απλώς επιβαρυμένο ιστορικό», κατέληξε ο κ. Ρουγκαλάς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top