Μάνος Δασκαλάκης: Πάνω από τις τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια

Δεν έκανε καμία δήλωση - Έψαχνε την έξοδο για να βγει από τα δικαστήρια

O Μάνος Δασκαλάκης προσπαθούσε να φύγει από τα δικαστήρια και να αποφύγει τους δημοσιογράφους/ Βίντεο: star.gr

Αποχώρησε λίγο πριν τις 15:30 από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέθεσε για τον θάνατο της 9χρονης κόρης του, Τζωρτζίνας. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν προχώρησε σε καμία δήλωση: «Ότι είπα, το είπα χθες», είπε λακωνικά στους δημοσιογράφους, καθώς προσπαθούσε να τους αποφύγει και να βρει την έξοδο των δικαστηρίων. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται προδομένη - Δεν απαντά στο τηλέφωνο ο Μάνος

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρισκόταν στο γραφείο της Ανακρίτριας για πάνω από τρεις ώρες και μίλησε για όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, από το πρώτο της επεισόδιο τον Απρίλιο του 2021 μέχρι τον θάνατό της στις 29 Ιανουαρίου του 2022. 

Μάνος Δασκαλάκης

O πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ο πρώτος μάρτυρας που καταθέτει εναντίον της, ενώ μέχρι πριν συλληφθεί θεωρούσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει το παιδί τους. 

Μάνος Δασκαλάκης: Ανέβασε βίντεο στο Tik Tok όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» δήλωσε χθες βγαίνοντας από το δικαστήριο. 

Η ανακρίτρια σε επόμενη φάση θα καλέσει γιατρούς και νοσηλευτές που παρακολουθούσαν το παιδί για να καταθέσουν.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top