«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση, όπως και ο Μάνος»

Απειλούσε να αυτοκτονήσει λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τους λόγους που ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου χώρισαν δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους, τη Μαλένα. 

Τον Μάρτιο του 2021, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό και από το ζευγάρι, ο Μάνος έφυγε από το σπίτι. Ο λόγος φαίνεται να είναι η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας. Πρόκειται για μία σύντομη σχέση που είχε η μητέρα από την Πάτρα, με έναν άντρα που γνώρισε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς της. 

Νέες δηλώσεις του Δασκαλάκη: «Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο πατέρας των παιδιών έμαθε ότι η σύζυγός του τον απάτησε. Τη ρώτησε αν είναι αλήθεια και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα, όμως, βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση.

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Μάνος φέρεται να έφυγε από το σπίτι. Απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να ζητήσει διαζύγιο από τη Ρούλα.

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Στις 21 Μαρτίου, όμως, πέθανε στην κούνια του το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η έξι μηνών Ίριδα. Ο Μάνος επέστρεψε στο σπίτι για λίγες μέρες, κάτι που έχει πει και ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως ήθελε να «σταθεί στη Τζωρτζίνα, η οποία ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση».

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έφυγε για μία ακόμα φορά. Στις 7 Απριλίου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Ρούλα εξαφανίστηκε και άφησε την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα πήγε σε ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε να έχει μαζί της

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ωστόσο, έδειξε να μην παίρνει στα σοβαρά τις απειλές της Ρούλας και πήγε ξανά σε δικηγόρο για να προχωρήσει το διαζύγιο.

Την επόμενη μέρα, όμως, στις 8 Απριλίου, η Τζωρτζίνα παθαίνει το πρώτο επεισόδιο με σπασμούς και μπαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας. Στις 11 Απριλίου το παιδί εισάγεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο.Το ζευγάρι σταμάτησε τις συζητήσεις για το διαζύγιό και έδειξε ότι θέλει να κάνει μία προσπάθεια να είναι μαζί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top