Νέες δηλώσεις του Δασκαλάκη: «Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Βγήκε από τα δικαστήρια ο πατέρας της Τζωρτζίνας - Τι είπε για τη Ρούλα

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρέθηκε για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής κατά της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τη δολοφονία της κόρης τους. 

Έφτασε ο Μάνος Δασκαλάκης στα δικαστήρια - «Δολοφόνοι», φώναζε ο κόσμος

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία εις βάρος της αδιάσειστα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας των παιδιών, αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής 

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής 

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε την είδηση ότι η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί όταν ήταν μωρό: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχαν έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε γίνει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο στο νοσοκομείο».

«Καλό είναι να περιμένουμε τις αρχές να δούμε τι θα ακολουθήσει , μέχρι τώρα είχαμε δυο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχανε δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματικά τα αίτια ήταν παθολογικά τα αίτια και αυτό κυνηγάγαμε τόσα χρόνια για τη Μαλένα κυρίως να πάρουμε μια απάντηση και με αυτά πορευόμασταν» είπε σε ερώτηση για τις έρευνες των άλλων δύο παιδιών. 

Σχετικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι το ερευνούν οι αρχές θα αποδειχθεί και αυτό»

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια/ Βίντεο: star.gr

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου, γιατί αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει μόνο «η αλήθεια για τα παιδιά», όπως είπε. 

Ο πατέρας από την Πάτρα έμεινε στην αίθουσα της ανακρίτριας για μία ώρα και έλαβε πλήρη γνώση της δικογραφίας που αφορά τον θάνατο του παιδιού του. Κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων συνοδεία του δικηγόρου του, ο Μάνος δέχθηκε τις αποδοκιμασίες του κόσμου, που φώναζαν συνέχεια «δολοφόνοι».

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής 

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής 

Με την παράσταση πολιτικής αγωγής, ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει επίσημα ότι πιστεύει πως η συζυγός τους δολοφόνησε την 9χρονη κόρη τους.  

Καράμπελας (δικηγόρος Μάνου): Υποστηρίζει την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του

«Ο εντολέας μου, μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και πίσω από αυτό είναι η κατηγορούμενη», δήλωσε ο Δημήτρης Καράμπελας, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως είπε, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει την κατηγορία εναντίον της για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας, «για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του».

«Πρόκειται για μία στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού», υπογράμμισε.

Όπως είπε, ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει την έρευνα που ξεκίνησε και τα άλλα δύο τους παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, για να μάθει εάν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του και όχι σε παθολογικά αίτια, όπως είχε εκτιμηθεί.

Πάτρα: «Κλείδωσε» το Taxis του Μάνου με εισαγγελική εντολή

Η δήλωση του δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη

«Μετά από σχεδόν 2 μήνες επισταμένων ερευνών από τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο μετά θανάτου δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας, οι εμπειρότατοί αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν μετά βεβαιότητας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της οφείλεται  σε εγκληματική ενέργειας, με δηλητηρίαση από θανατηφόρα δόση της – γνωστής πλέον σε όλους μας – κεταμίνης

Τα συμπεράσματα επιβεβαιώθηκαν από δύο έμπειρους δικαστικούς λειτουργούς λειτουργούς τόσο σε πρώτον χρόνο με την έκδοση του εντάλματος όσο και με τη σύμφωνη γνώμη αμφότερων για την προσωρινή κράτησης της κατηγορούμενης

Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ που υπέστη είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και πίσω από αυτό είναι η κατηγορούμενη.

Πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε από την κατηγορούμενη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και μεθοδικότητα, αφού είχαν προηγηθεί άλλες πέντε απόπειρες.

Με τα στοιχεία αυτά εμφανιστήκαμε αυτοβούλως στην ανακρίτρια και δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κ. Δασκαλάκης υποστηρίζει αυτή την κατηγορία. Για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε να έχει μαζί της

Η συγκεκριμένη δικογραφία αφορά μόνο τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αναμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα και αυτών των ερευνών για να μάθει εάν αυτό που μέχρι  σήμερα πιστεύει, ότι ο θάνατός τους προήλθε από παθολογικά αίτια (σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που του είχαν γνωστοποιηθεί) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Η υπερασπιστική γραμμή της κατηγορούμενης, που προσπαθεί να αποδώσει τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε αμελή ιατρική πράξη, θεωρώ είναι αναπόδεικτη, αβάσιμη, αλλά αποτελεί και ευθεία προσβολή για το σύνολο της ιατρικής κοινότητας 

Όταν κληθεί από την ανακρίτρια για να καταθέσει (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης), θα καταθέσει και για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, που είχε θαφτεί με το άψυχο σώμα της

Η κατηγορούμενη ήθελε και στα δύο προηγούμενα παιδάκια τους να θαφτεί μαζί τους ένα προσωπικό τους αντικείμενο. Μαζί με εκείνα είχε θαφτεί ένα αρκουδάκι, στη Τζωρτζίνα θάφτηκε και το τάμπλετ»

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top