Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - «Δολοφόνοι», φώναζε ο κόσμος

Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής και στέκεται ενάντια στη Ρούλα

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατά την άφιξή του στα δικαστήρια/ Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Έφτασε λίγο πριν τις 12 στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των παιδιών του, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και προφυλακίστηκε. 

Στα δικαστήρια και ο Μάνος Δασκαλάκης - Ζητά παράσταση πολιτικής αγωγής

Ο πατέρας από την Πάτρα έχει μεταβεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για τον θάνατο της 9χρονης. Με την παράσταση πολιτικής αγωγής ουσιαστικά στέκεται επίσημα ενάντια στην πρώην σύζυγό του και ζητά την τιμωρία της για τον θάνατο του παιδιού τους. 

Μάνος Δασκαλάκης: «Αδυνατώ να πιστέψω ότι το έχει κάνει η Ρούλα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε στο σημείο συνοδεία του δικηγόρου του και φορώντας μαύρα, ενώ μερικά άτομα που βρίσκονταν στο σημείο έλεγαν συνθήματα εναντίον του, τον αποδοκίμασαν έντονα και φώναζαν τη λέξη «δολοφόνοι». Ο ίδιος επιθυμεί να λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας που περιγράφει πώς πέθανε η 9χρονη κόρη του τον Ιανουάριο του 2022. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατά την άφιξή του στα δικαστήρια/ Βίντεο: star.gr

«Η Ρούλα δε μου είχε δώσει ούτε την παραμικρή υποψία»

Σε συνέντευξή του στον Πέτρο Κουσουλό και την εφημερίδα «Μπαμ» ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του μπορεί να σκότωσε το παιδί τους. 

Πάτρα: «Κλείδωσε» το Taxis του Μάνου με εισαγγελική εντολή

Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη. Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μια μάνα μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά της, και ιδιαίτερα στα δικά μου παιδιά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ το παραμικρό και ειδικά για μία γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, που αγαπούσε τα παιδιά της και τα φρόντιζε μπροστά μου τουλάχιστον. Δεν μου είχε δώσει ούτε την παραμικρή υποψία. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε να έχει μαζί της

Πλέον, ο Μάνος δείχνει να είναι πλήρως αποστασιοποιημένος από τη γυναίκα του και λέει πως θέλει να μάθει όλη την αλήθεια για το πώς πέθαναν τα τρία παιδιά του: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top