Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε να έχει μαζί της

«Δε θέλω να πέσει η κουκούλα», έλεγε στους αστυνομικούς

Ψυχρή παρέμεινε η Ρούλα Πισπιρίγκου και κατά τις μεταγωγές της στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια, πριν πάει στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Όπως περιέγραψε γυναίκα αστυνομικός που τη συνόδευε, στην πρώτη της μεταγωγή, πριν βγει από το αυτοκίνητο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, το μοναδικό πράγμα που την ενδιέφερε ήταν να μη φανεί το πρόσωπό της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσουν οι δικηγόροι της

«Βάλε μου την κουκούλα, δε θέλω να πέσει η κουκούλα. Έχει δημοσιογράφους εδώ; Μου πέταξε κάποιος κάτι;», φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς η Ρούλα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Μεταφερόμενη μάλιστα προς τη ΓΑΔΑ, η 33χρονη φέρεται να έλεγε μέσα στο αυτοκίνητο:

Πάτρα: Η νηπιαγωγός της Τζωρτζίνας μιλά πρώτη φορά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Είναι άδικο αφού δεν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί πάνε φυλακή εμένα, δεν μπορώ να καταλάβω».

Εντύπωση προκάλεσε, επίσης, στην αστυνομικό – συνοδό και τους συναδέλφους της, η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τι μπορούσε να πάρει μαζί της στην φυλακή. 

«Μπορείς να μου πεις τι πράγματα επιτρέπεται να πάρω μαζί μου στη φυλακή; Μήπως ξέρεις τι μπορώ να έχω μαζί μου;» ρωτούσε συνεχώς.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε να έχει στο κελί της 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα είχε δύο επιθυμίες για την παραμονή της στο κελί  στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Πρώτον, μια τηλεόραση, ώστε να παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεύτερον να μπορεί να καπνίζει. Το δεύτερο, φαίνεται ότι θα της επιτραπεί μόνο με την παρουσία ενός φύλακα έξω ακριβώς από το κελί, ο οποίος θα της κρατά τον αναπτήρα, διότι δεν επιτρέπεται στην ίδια να τον έχει στην κατοχή της για λόγους ασφαλείας.

Πάτρα: «Μήπως κάποιος ή κάποια "κρατάει" κάποιον;», λέει ο Κατερινόπουλος

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει πρόσβαση και σε καρτοτηλέφωνο, γι' αυτό ζήτησε και τηλεκάρτες.

Πάντως παραμένουν οι φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα και για τον λόγο αυτό θα προαυλίζεται μόνη της σε συγκεκριμένες ώρες και θα σιτίζεται μόνη της, ώστε να μην έχει καμία επαφή με τις άλλες κρατούμενες. 

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κελιά στον Κορυδαλλό που είναι σχεδόν ίδια με αυτό που κρατείται η 33χρονη.

κελί Κορυδαλλός

Τα VIP κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ξεχωριστό κελί, έχει δικό της καρτοτηλέφωνο και ανεξάρτητη αυλή για ξεχωριστό προαύλισμα. Ένας φύλακας τέλος θα τη φυλά σε 24ωρη βάση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top