Πάτρα: Μάνος και Ρούλα στο καρναβάλι, μετά τον θάνατο της Μαλένας

Η οικογένεια δεν έχει πληρώσει για καμία από τις τρεις κηδείες των παιδιών

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ζευγάρι Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου εμφανιζόταν ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρά την τραγωδίαπυο ζούσαν. Δημοσίευαν ακόμη και βίντεο στα οποία διασκεδάζουν μετά τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού.  

Κατερινόπουλος: Το κενό που υπάρχει στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε νέο βίντεο που ήρθε στο φως, η Ρούλα Πισπιρίγκου χορεύει δίπλα στον Μάνο Δασκαλάκη. Είναι περίοδος καρναβαλιού στην Πάτρα και το ζευγάρι διασκεδάζει μέχρι τελικής πτώσης. Το βίντεο έχει τραβηχτεί στις 2 Μάρτιου 2020, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Μαλένας. 

Ο Μάνος κυνηγούσε μία καριέρα στο τραγούδι: Οι αιτήσεις σε ριάλιτι και ζωντανές εμφανίσεις

Τον Νοέμβριο του 2021 δηλαδή 8 μήνες μετά τον θάνατο της Ίριδας, του δεύτερου παιδιού,  ο Μάνος Δασκαλάκης τραγουδάει ζωντανά σε νυχτερινό κέντρο, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το Star.     

Κατερινόπουλος Star: Οι αντιφάσεις στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

«Κυνηγούσε μια καριέρα στη μουσική», λέει πρώην συνεργάτης  του στο Star, ενώ δεν είχε αφήσει ριάλιτι που να μην είχε δηλώσει συμμετοχή. Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κάνει αίτηση για το Voice, το Χ factor, το House of fame, ενώ φέτος είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor.

«Hθελε να το πάρει στα σοβαρά με τη μουσική, να το κυνηγήσει, πέραν του αν μπορούσε ή όχι. Ήθελε να δώσει λεφτά για να τα καταφέρει» είπε ο πρώην συνεργάτης του. 

Τα χρέη στη ΔΕΗ και οι απλήρωτες κηδείες 

Εντύπωση προκαλεί όμως, πώς ένας οδηγός ο οποίος τραγουδούσε σποραδικά για να συμπληρώσει το εισόδημα του γύριζε επαγγελματικά βίντεο κλιπ. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Star η οικογένεια Δασκαλάκη, δεν έχει πληρώσει για καμία από τις τρεις κηδείες των παιδιών της.

Νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους των 2 παιδιών της Πισπιρίγκου

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως από το 2017 έως το 2019 εμφανίζεται ένα χρέος στη ΔΕΗ ύψους 7.500 ευρώ στον πρώτο όροφο του ακίνητου που κατοικεί το ζευγάρι, παρότι υποτίθεται ότι είναι ακατοίκητος. 

Σημειώνεται ότι από τις 24 Φεβρουαρίου του 2017 ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πληρεξούσιο να εκπροσωπεί τη σπιτονοικοκυρά σε υπηρεσίες όπως η ΔΕΗ. Στη συγκεκριμένη παροχή εμφανίζεται και ένα χρέος 520 ευρώ για το διάστημα 2019 – 2021, παρόλο που η Ευγενία Κούτρα είχε πεθάνει από το 2020.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top