Κατερινόπουλος: Το κενό που υπάρχει στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Κεταμίνη μπορεί να βρει και οποιοσδήποτε στη μαύρη αγορά», λέει στο Star

Για την πορεία των ερευνών στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Κατερινόπουλος Star: Οι αντιφάσεις στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία δηλώνει πως υπάρχει ακόμα κενό στην υπόθεση, όσον αφορά στο κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, ενώ ελπίζει αυτό να λυθεί από τις ανακριτικές αρχές. 

Ξεκαθαρίζει πως η κεταμίνη είναι πολύ εύκολο να βρεθεί: «Κεταμίνη μπορεί να βρει και οποιοσδήποτε στη μαύρη αγορά και στην πιάτσα των ανθρώπων που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εδώ όμως συνεχίζουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο. Βλέπουμε ένα ζευγάρι που είχε δώσει μια κοινή συνέντευξη καθόλα αγαπημένο, έτσι έδειχναν. Μετά τη σύλληψη της βλέπουμε μια διάσταση απόψεων στα ΜΜΕ. Στην κατάθεση του, όμως ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τη σύζυγό του. Αλλά είπε στην κατάθεση του και άλλα λέει δημόσια» υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος. 

Πάτρα παιδιά: Τι αναφέρουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας

Ο ίδιος είπε πως η νέα ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας πρέπει να διευκρινιστεί περαιτέρω. 

Νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους των 2 παιδιών της Πισπιρίγκου

«Για τους άλλους δύο θανάτους που διατάχθηκε έρευνα, από ποιους θα γίνει η έρευνα; Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες». 

Συνολικά, θεωρεί πως η υπόθεση έχει καθυστερήσει υπέρ του δέοντος.

«Κάθε πολίτης οφείλει να ενημερώνει τις αρχές όταν υποψιάζεται την τέλεση κάποιου εγκλήματος. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ΜΚΟ, δεν είναι δημόσια αρχή. Οι γιατροί όφειλαν να ενημερώσουν ή την αστυνομία η τον εισαγγελέα. Ίσως τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά». 

Πάτρα: «O Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

«Είδαμε και τον πατέρα που ζητούσε από τον καθηγητή να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί. Φαίνεται πως δεν έχει μόνο η μάνα ιατρικές γνώσεις, αλλά και ο πατέρας. Ζητάει την είσοδο στη ΜΕΘ για ενυδάτωση. Ακούσατε, ακούσατε…» σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top