Πάτρα: «O Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

«Να μας πει ο κύριος πόσο πένθησε για τα παιδιά», λέει η μητέρα της Ρούλας

Τι κατήγγειλε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη - Βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η γιαγιά  των τριών παιδιών από την Πάτρα επιμένει ότι το παιδί της είναι αθώο, ενώ εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη

Πάτρα: «Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν έξω με αναστολή»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κ. Ελένη είπε ότι η Ρούλα παρακολούθησε τη συνέντευξη του Μάνου στην Αγγελική Νικολούλη και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα με όσα υποστήριξε, ενώ τον κατηγόρησε για «δολοφονικά» ένστικτα.

Πάτρα: «Υπήρξε ένα άτομο... » - Νέες δηλώσεις της Ρούλας από τη φυλακή

«Έχει πέσει από τα σύννεφα (η Ρούλα). Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον; Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω, ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο», είπε και πρόσθεσε για τον Μάνο Δασκαλάκη:

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Πένθησε μόνο μια μέρα τη Μαλένα. Το ποιος πένθησε, η Πάτρα το ξέρει.

Πάτρα - μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Πάτρα: «Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε ακόμα και στον λόγο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι. Όπως είπε, αιτία αυτής της απόφασής του ήταν η ενδοοικογενειακή βία.

Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες

«Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτο. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου», είπε, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη δήλωσή της.

Επεσήμανε, πάντως, ότι αυτό το περιστατικό ενδοοικογειακής βίας δεν είχε καταγγελθεί στις Αρχές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς «ο Μάνος ήταν χειριστικός».

«Ο Μάνος μετά τον θάνατο της Ίριδας, επέστρεψε στο σπίτι και το διαζύγιο δεν προχώρησε, καθώς έλεγε ότι ήθελε να είναι μαζί με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα», κατέληξε.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας - Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top