Πάτρα: «Υπήρξε ένα άτομο... » - Νέες δηλώσεις της Ρούλας από τη φυλακή

Τι απαντά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την εξωσυζυγική σχέση

Όσα απάντησε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την εξωσυζυγική σχέση της - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν μωρό, αλλά και για εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να διατηρούσε έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Αν ο Μάνος έχει αμφιβολίες, να έρθει να με δει στη φυλακή», είπε και ισχυρίστηκε ακόμα μια φορά ότι δε σκότωσε το παιδί της. 

Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες

Η κατηγορούμενη επικοινώνησε σήμερα με τον Γιώργο Σόμπολο, θέλοντας να δώσει τις δικές της απαντήσεις για την κακοποίηση της πρωτότοκης κόρης της. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε κακοποιήθηκε το κοριτσάκι και ότι απλά έτυχε να βρίσκεται μπροστά σε έναν καβγά που είχε με τον εν διαστάσει σήμερα σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Το άγνωστο επεισόδιο της Τζωρτζίνας που αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης

Δε θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Εάν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, μπορεί να έρθει όποτε θέλει σε κάποιο επισκεπτήριο στη φυλακή και να με ρωτήσει κατά πρόσωπο εάν σκότωσα τα παιδιά μας.

«Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει κανένα ενδεχομενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών», τόνισε και ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δε σκότωσε αυτή την Τζωρτζίνα.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά για την εξωσυζυγική σχέση της

Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να ακουστεί και η δική της εκδοχή για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε. Όπως είπε, ένα τρίτο πρόσωπο υπήρξε στη ζωή της, ωστόσο, εκείνο το διάστημα είχε χωρίσει με τον άνδρα της.

Πάτρα: Ο νονός της Μαλένας απαντά για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπήρξε ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει. Έχω μηνύματα από εκείνη την περίοδο, από τον ίδιο τον Μάνο, που έλεγε ότι ελπίζει να βρω έναν καλύτερο άνθρωπο από αυτόν.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι εκείνη την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, ο Μάνος της είχε ζητήσει να χωρίσουν, προκειμένου να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με μια γυναίκα που γνώριζε από παλιά. «Εγώ του ζήτησα να φύγει, δεν ήθελα να είμαστε μαζί», κατέληξε η Ρούλα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top