Πάτρα: Ο νονός της Μαλένας απαντά για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν είναι δικό μου παιδί» - Τι λέει για την κεταμίνη

Τι απαντά ο νονός της Μαλένας για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου 

Απαντήσεις στις φήμες που τον θέλουν να διατηρούσε ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να δώσει ο νονός της Μαλένας. «Δεν είναι δικό μου παιδί η Μαλένα», δήλωσε, ενώ διαψεύδει ότι η κόρη του θα μπορούσε να προμηθεύσει με κεταμίνη τη μητέρα των παιδιών από την Πάτρα

Πάτρα: «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Ο κουμπάρος της κατηγορούμενης ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία άλλη σχέση με τη μητέρα των τριών παιδιών, εκτός από τη κουμπαριά: «Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από τη κουμπαριά. Τίποτα άλλο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα, ούτε η Μαλένα είναι δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο δεν είναι. Αυτά είναι γελοιότητες. Τίποτα περισσότερο. Γελοία πράγματα», ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό».  

Όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Και εντάξει, προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει το ένα παιδί, ότι η Μαλένα μοιάζει στην κόρη μου, την οποία την ονομάζουν και γυναίκα μου. Ότι έχουμε τα ίδια μάτια, ότι έτσι... Αυτά δε στέκουνε, αυτά είναι ανακρίβειες και συκοφαντίες.

Ακόμα, ξεκαθάρισε ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις και με τους δύο γονείς των παιδιών, και τη Ρούλα και τον Μάνο. 

Πάτρα - νονός της Μαλένας και κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο νονός της Μαλένας

Πάτρα: «Κακώς είναι η Ρούλα προφυλακισμένη», λέει ο κουμπάρος - Τι απαντά για την κεταμίνη

Αναφερόμενος στην κατηγορία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα, ο κουμπάρος του ζευγαριού δήλωσε: «Δε θέλω να πιστέψω, σε καμία περίπτωση ότι είναι ένοχη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί, πάντως πιστεύω ότι δεν είναι ένοχη». 

«Η Ρούλα ήταν πολύ καλή μητέρα. Όσα έβλεπα εγώ μπροστά στα μάτια μου, ήταν πάρα πολύ καλή. Αγάπαγε πάρα πολύ τα παιδιά, τα πρόσεχε, έπαιζε μαζί τους. Ήταν τέλεια. Αυτά που γράφονται δε με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα, γιατί βλέπω ότι στο διαδίκτυο, όπως μπλέχτηκα κι εγώ, χωρίς να φταίω σε τίποτα, βλέπω ότι κάνουν την τρίχα - τριχιά. Αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένη, για μένα κακώς. Τι να πω από εκεί και ύστερα; Δεν ξέρω, θα μιλήσει η δικαιοσύνη σε κάθε περίπτωση», είπε.

Στη συνέχεια, ο νονός της Μαλένας αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που ήθελαν την κόρη του που δουλεύει σε νοσοκομείο και να εμπλέκεται στην εύρεση της κεταμίνης. Ξεκαθάρισε ότι η κόρη του είναι κοινωνική λειτουργός και ότι δεν έχει επαφές με τη Ρούλα για πάνω από πέντε χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top