Κατερινόπουλος Star: Οι αντιφάσεις στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη

«Δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος» σχολιάζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εμφανίστηκε για άλλη μία φορά επιφυλακτικός σχετικά με την εμπλοκή και άλλων ατόμων, πέρα από την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, στον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Πάτρα παιδιά: Ο Π. Κουσουλός αποκαλύπτει το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ας περιμένει ο Μάνος Δασκαλάκης. Στην κατάθεσή του είπε άλλα πράγματα, όπως αποκάλυψε το Star χθες. Είναι καθαρά μία κατάθεση υπερασπιστική προς τη Ρούλα» ξεκαθαρίζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας και για τη δήλωση του Μάνου πως θέλει να «μπει στο κελί» της Ρούλας. 

«Λέει στην συνέντευξή του ότι η Ρούλα ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός. Ωστόσο, δείχνει πως αυτός έκανε το κουμάντο στο σπίτι» δηλωνει επίσης. 

Πάτρα: Ένας Θλιμμένος Πατέρας Με Ύφος Ηθοποιού Hollywood 

Ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει να «καθαγιάζει» τη μητέρα των παιδιών του παρά όλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως: «Τι ισχύει από τα δύο; Θα πρέπει να αποφασίσει να μας πει; Τι μήνυμα θέλει να περάσει στην κοινωνία; Η Ρούλα είναι η κακή γυναίκα και αυτός είναι ο «άγιος»; Κάπου δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος» σχολιάζει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία. 

«Μπορεί η Ρούλα να τον “κρατάει” με κάτι άλλο»

Ο κύριος Κατερινόπουλος παρουσιάζει άλλο ένα ανησυχητικό ενδεχόμενο για την έκβαση της υπόθεσης: «Προφανώς ο Μάνος φοβάται κάτι άλλο. Δεν είναι ανάγκη να έχει να κάνει με τον θάνατο των παιδιών, μπορεί η Ρούλα να τον "κρατάει” με κάτι άλλο. Μπορεί να μη μιλάνε αυτή τη στιγμή, αλλά η κατάθεση βγήκε στη δημοσιότητα και πλέον η Ρούλα την ξέρει. Σε αυτή δεν κατηγορεί πουθενά την Ρούλα». 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της μιλά για την κεταμίνη

Μάλιστα, ο Θ. Κατερινόπουλος παρατηρεί άλλη μία αντίθεση στη στάση του πατέρα από την Πάτρα: «Την πρώτη μέρα που πήγε στα δικαστήρια, εξήλθε σαν να ήταν “Ζεν Πρεμιέ”, ενώ οι συνήγοροι ακολουθούσαν από πίσω του, κάτι που δεν έχουμε δει πολλές φορές. Ήταν άνετος, η εικόνα του δεν έδειχνε κανέναν πόνο και θλίψη. Όμως την άλλη μέρα που πήγε να δώσει κατάθεση στην ανακρίτρια έχανε και τον δρόμο για να βγει. Είχε το ίδιο ύφος, αλλά ήταν μπερδεμένος, αλαφιασμένος. Προφανώς, ήταν λόγω της πίεσης και της κούρασης της κατάθεσής του» 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top