Νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους των 2 παιδιών της Πισπιρίγκου

Να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα ζήτησαν οι εισαγγελείς της υπόθεσης  

Νέα ιατροδικαστική εξέταση και για τους δύο θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, παρήγγειλαν οι εισαγγελείς που ανέλαβαν την έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δύο κοριτσάκια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα παιδιά: Ίσως να είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα

Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ζητήσει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Υπήρξε ένα άτομο... » - Νέες δηλώσεις της Ρούλας από τη φυλακή

Στους εισαγγελείς θα πρέπει να  διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών  και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η Μαλένα, ο θάνατος  της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια.  

Πάτρα: Ο νονός της Μαλένας απαντά για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Για την περίπτωση της Ίριδας,  η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Οι δύο εισαγγελείς ξεκινούν νέο γύρο καταθέσεων καλώντας και πάλι όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές. Τα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, αναμένεται να κληθούν στη συνέχεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top