Πάτρα παιδιά: Ίσως να είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα

Πώς εξηγείται η «ηπατική ανεπάρκεια» του παιδιού; - Ήθελαν αποζημίωση

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας. Στην άτυχη 9χρονη βρέθηκε θανατηφόρα δόση κεταμίνης, μία απαγορευμένη ουσία που δηλητηρίασε το παιδί. 

Πάτρα: «Υπήρξε ένα άτομο... » - Νέες δηλώσεις της Ρούλας από τη φυλακή

Στο μεταξύ ερευνώνται και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένα και της Ίριδας, το 2019 και το 2021 αντίστοιχα. Πολλοί είναι οι ειδικοί που μιλούν για εγκληματική ενέργεια και σε αυτά τα κορίτσια, ενώ ο αστυνομικός συντάκτης του MEGA, Βασίλης Λαμπρόπουλος κάνει σήμερα μία συνταρακτική αποκάλυψη για την πορεία των ερευνών. 

Πάτρα: «O Μάνος έφυγε από το σπίτι λόγω ενδοοικογενειακής βίας»

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Β. Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως οι ιατροδικαστές ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στην 3,5 ετών Μαλένα, η οποία πέθανε σε νοσοκομείο. 

Τα τρία κορίτσια που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα

Η ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού ανέφερε πως αυτό «έφυγε» από ηπατική ανεπάρκεια. Ωστόσο, αυτή η αιτία θανάτου δε φαινόταν ποτέ λογική, καθώς μία μέρα πριν τον θάνατό της η Μαλένα είχε υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες είχαν βγει φυσιολογικές. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν καθώς είχε διαγνωστεί με μία ιάσιμη μορφή λευκαιμίας. Όταν πέθανε είχε περάσει μόλις μία εβδομάδα από την πρώτη χημειοθεραπεία του, γεγονός που «μαρτυρά» ότι ο καρκίνος δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στον θάνατό της. 

Πιθανή η εκταφή της Μαλένας 

Η «ηπατική ανεπάρκεια» που καταγράφηκε ενδέχεται να σημαίνει μεγάλη φθορά στο συκώτι του παιδιού, κάτι που πλέον οι ιατροδικαστές εξετάζουν εξονυχιστικά, καθώς μπορεί να σχετίζετια με τοξικές ουσίες. 

Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ατόμου τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα κοιμήθηκε στις 15.30, στις 16.30 ήρθε νοσοκόμα και της χορήγησε φάρμακο για το στομάχι γιατί το πρωί της ίδιας ημέρας είχε κάνει χημειοθεραπεία. Στις 16.40 έπαθε ανακοπή.  

Η Μαλένα Δασκαλάκη από την Πάτρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εκταφή της Μαλένας είναι πιθανή, αν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Μέσω αυτής οι ειδικοί μπορούν να πάρουν και να εξετάσουν τρίχες και ιστούς του παιδιού.

Οι γονείς είχαν πάει να διεκδικήσουν αποζημίωση από το νοσοκομείο

Μάλιστα, οι γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα δύο μήνες μετά τον «χαμό» της Μαλένας είχαν μεταβεί σε δικηγόρο της Αθήνας για να συζητήσουν μαζί του το πως θα μπορούσαν να ζητήσουν αποζημίωση από το νοσοκομείο. 

Πάτρα: Ο νονός της Μαλένας απαντά για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Εκείνος του είχε απαντήσει πως δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης από τα στοιχεία, και οι γονείς δεν προχώρησαν σε περαιτέρω διαδικασίες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top