Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για το τεστ πατρότητας

«Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δε θα καταφέρει τίποτα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη αν προχωρήσει σε τεστ πατρότητας. Την είδηση επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος της. «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα», λέει συγγενής της Ρούλας. 

Την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε η είδηση ότι ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης ίσως ζητήσει τεστ πατρότητας για τις δύο κόρες τους, Μαλένα και Ίριδα. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα έπρεπε να φιμωθεί γιατί είδε τι συνέβη με την Ίριδα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορούμενη μητέρα θέλει να μηνύσει τον Μάνο Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από όσα άκουσε. 

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στον ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε ότι μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του συζύγου της. Μάλιστα, δήλωσε πως η κατηγορούμενη δεν τηλεφωνεί πλέον στον Μάνο μέσα από τη φυλακή και «έχει αρχίσει να αποδέχεται» ότι δεν υπάρχει επιθυμία από την πλευρά του συζύγου της να μιλήσουν. 

«Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δε θα καταφέρει τίποτα»

Άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον δήλωσε στο pelop.gr πως: «Όταν γινόταν γνωστή κάθε εγκυμοσύνη, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός. Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δε θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Πάτρα: Οι ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Την είδηση πως ο Μάνος θα ζητήσει τεστ πατρότητας την είχε κάνει γνωστή ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ωστόσο από την προηγούμενη εβδομάδα ο Θανάσης Κατερινόπουλος έλεγε πως ένα τεστ DNA στα παιδιά θα βοηθούσε στις έρευνες για την υπόθεση. 

Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα. Θα έρθουν αποκαλύψεις»

«Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA», εξήγησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top