Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα. Θα έρθουν αποκαλύψεις»

Πώς το τεστ πατρότητας του Μάνου μπορεί να επηρεάσει τις έρευνες;

Τεστ πατρότητας ενδέχεται να ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν κάποιο από τα τρία παιδιά που «έφυγαν» δεν είναι δικό του. Πώς τα αποτελέσματα μπορούν να επηρεάσουν τις έρευνες για τους θανάτους, σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Μαλένα και η Ίριδα είναι δικά του παιδιά. Όταν η υπόθεση της Πάτρας είδε το φως της δημοσιότητας και η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, υπήρξαν φήμες ότι το δεύτερο και το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν ήταν του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, επεσήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά.

Πάτρα: ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το τεστ πατρότητας του Μάνου Δασκαλάκη

Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα. Θα έρθουν αποκαλύψεις»

Πώς θα μπορούσαν, όμως, τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών;

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top