Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του

Δούλευε σε μεταφορική εταιρεία και είχε πάρει μετάθεση στην Αθήνα

Μετά από τις αμέτρητες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του. 

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας από την Πάτρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. Όταν χώρισε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης οι εργοδότες του Μάνου τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις. Ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τη δουλειά του και απολύθηκε τελικά.

Όταν είχε συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την αποκάλυψη ότι θανατηφόρα δόση κεταμίνης χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα, υπήρχαν υποψίες πως ίσως ο Μάνος Δασκαλάκης σχετίζεται με τη χορήγηση της ουσίας, μέσω της δουλειάς του.

Πάτρα: Τι απαντά ο Μάνος για την καθυστέρηση στην εκταφή της Μαλένας

Τότε ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν είχε καμία πρόσβαση σε τέτοιου είδους ουσίες μέσω της μεταφορικής, και δε θα μπορούσε να γνωρίζει τι μετέφερε η εταιρεία στην οποία δούλευε. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης εταιρείας καθώς είχαν πει πως τα κουτιά με τα φάρμακα έφταναν σφραγισμένα στον προορισμό τους. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top