Πάτρα: Τι απαντά ο Μάνος για την καθυστέρηση στην εκταφή της Μαλένας

Τι συμβαίνει με τις οφειλές προς το ιδιωτικό νεκροταφείο

Ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει ότι χρωστάει χρήματα στο ιδιωτικό νεκροταφείο που έχουν ταφεί η Ίριδα και η Τζωρτζίνα. Υποστήριξε ότι πήρε παράταση για την εκταφή της Μαλένας και πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Τη δική του απάντηση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την εκταφή της Μαλένας έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Όπως έγινε γνωστό, η εκταφή του παιδιού ήταν να γίνει χθες, όμως ο παππούς ζήτησε από το νεκροταφείο μια μικρή παράταση, ώστε να περάσουν οι μέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η εκταφή δεν έγινε γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αποπληρώσει ένα χρέος στο ιδιωτικό νεκροταφείο, όπου έχουν ταφεί η Ίριδα και η Τζωρτζίνα σε ιδιωτικό οικογενειακό τάφο. 

Πάτρα: «Δεξιόχειρας ο δράστης της Μαλένας»

Την τακτοποίηση του χρέους μπορεί να κάνει μόνο ο πατέρας των παιδιών και κανείς άλλος και πρόκειται για μια δόση που δεν έχει καταβληθεί γύρω στα 150 ευρώ. 

Πάτρα: Γιατί δεν έγινε σήμερα η εκταφή της Μαλένας;

Μάλιστα, επικαλέστηκε πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας, που αναφέρουν ότι είχε πάρει δάνειο, ύψους 2.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει την ταφή των παιδιών. Από αυτά φέρεται να έδωσε 500 ευρώ ως προκαταβολή και να πλήρωσε μια δόση των 150 ευρώ. 

Μάνος Δασκαλάκης: «Είναι όλα τακτοποιημένα»

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του Πέτρου Κουσουλού, διέψευσε τις πληροφορίες αυτές. 

Πάτρα: Το σκίτσο του Γρηγόρη Λέων για το πώς πέθανε η Μαλένα

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ο δικηγόρος του ενήργησε και η εκταφή της Μαλένας πήρε παράταση για έναν ακόμα χρόνο. Για να γίνει αυτό μάλιστα κατέβαλε και το ποσό των 240 ευρώ. 

Επίσης πρόσθεσε ότι εκκρεμεί μόνο μια δόση, ύψους 150 ευρώ, και ότι έδωσε προκαταβολή 1.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια πλήρωσε δύο δόσεις. 

Πάτρα: Στο «φως» η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση για τη μικρή Μαλένα

«Αφήστε ήσυχο εμένα και τα παιδιά μου», είπε ο πατέρας των τριών παιδιών μέσω του δημοσιογράφου, υποστηρίζοντας ότι όσα διαρρέονται από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αισχρά και παραπληροφόρηση.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top