Πάτρα: Γιατί δεν έγινε σήμερα η εκταφή της Μαλένας;

Κατερινόπουλος: «Να γίνει εξέταση DNA, περίεργη η συμπεριφορά του Μάνου»

Η εκταφή της Μαλένας που ήταν να γίνει σήμερα αναβλήθηκε. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει πληρώσει για τον ιδιωτικό τάφο, όπου είναι θαμμένα τα άλλα δύο παιδιά. Το νεκροταφείο δεν δέχεται να γίνει η εκταφή αν δεν πληρωθούν όλα τα χρήματα. Ο παππούς της Μαλένας ζήτησε από τον δήμο να αναβάλει λίγες μέρες την εκταφή για να μη βρεθεί το παιδί στα αζήτητα. 

Σήμερα, Μ. Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να γίνει η εκταφή της Μαλένας, καθώς πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τον θάνατό της. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη κάτι που προκάλεσε τα σχόλια του Θανάση Κατερινόπουλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πάτρα: Το σκίτσο του Γρηγόρη Λέων για το πώς πέθανε η Μαλένα

Όπως έγινε αρχικά γνωστό ο παππούς της Μαλένας ζήτησε από τον δήμο να αναβάλει την εκταφή, καθώς είναι Μεγάλη Εβδομάδα και για να κατακάτσει η σκόνη που έχει σηκωθεί από το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας. 

ο τάφος της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας

Το νεκροταφείο όπου θα μεταφερθούν τα οστά της Μαλένας

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος όμως αποκάλυψε ότι υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις από πλευράς του Μάνου Δασκαλάκη που δεν έχουν ικανοποιηθεί για να γίνει η εκταφή. 

Πάτρα: Στο «φως» η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση για τη μικρή Μαλένα

Αναρωτήθηκε μάλιστα αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του πρώην συζύγου της που δεν τις αποκαλύπτουν, τονίζοντας ότι ίσως θα έπρεπε να γίνει κι ένα τεστ DNA πατρότητας. 

«Σήμερα έπρεπε να γίνει μια διαδικασία, η οποία είναι οδυνηρή για κάθε πατέρα, η εκταφή της Μαλένας. Όμως μαθαίνω ότι ο πατέρας είχε αναλάβει μια υποχρέωση προς τον δήμο να πληρώσει ένα ποσό για να γίνει αυτό, το οποίο δεν το έχει κάνει. Και ρωτώ… είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;», είπε ο κ. Κατερινόπουλος. 

Πάτρα: «Εγώ μια μέρα πένθησα», έλεγε ο Μάνος μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Πέστε μου ποιος πατέρας που έχασε το παιδί του θα επέτρεπε να πάει το παιδί του στα αζήτητα, στο χωνευτήρι; Σκίζεις βουνά. Κόβεις από παντού και βρίσκεις τα χρήματα που χρειάζονται», είπε από την πλευρά του ο Θ. Γιάνναρος, μοριακός βιολόγος – γενετιστής. 

Η ογκολόγος της Μαλένας αποκαλύπτει: «Δεν ήταν ηπατική ανεπάρκεια»

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης έχει δώσει ένα αρχικό ποσό σε νεκροταφείο, όπου αγοράστηκε ιδιωτικός τάφος και θάφτηκαν εκεί η Τζωρτζίνα και η Ίριδα, όμως οφείλει ένα υπόλοιπο με αποτέλεσμα το νεκροταφείο να μη δέχεται να γίνει η μεταφορά των οστών της Μαλένας στον τάφο που έχουν θαφτεί οι αδελφούλες της. 

Πάτρα: Η ανακοίνωση της οικογένειας Πισπιρίγκου για το τρισάγιο της Μαλένας

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε πως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνουν ενέργειες όσον αφορά στην εξέταση DNA από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top