Πάτρα: «Εγώ μια μέρα πένθησα», έλεγε ο Μάνος μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Θέλω να συνεχιστεί η ζωή» - Τι αποκαλύπτει μάρτυρας για τον πατέρα

Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου για τη μεταστροφή του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Πώς διαχειρίστηκαν το πένθος μετά τον θάνατο της Μαλένας. Τι αποκαλύπτει μάρτυρας.

Κατερινόπουλος: Πότε άλλαξε η στάση του Μάνου απέναντι στη Ρούλα

Η αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας, έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και έχει σχολιαστεί με πολλούς τρόπους.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρησή της

Πάτρα - τρία νεκρά παιδιά

Την ίδια ώρα, μια νέα μαρτυρία που έρχεται στο «φως» ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά και δημιουργεί νέα ερωτήματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», μάρτυρας άκουσε τον Μάνο λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού, να δηλώνει δημοσίως ότι για τον χαμό της Μαλένας πένθησε μόνο μια μέρα:

Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα.

Πάτρα: «Ο Μάνος δεν ήταν υποστηρικτός απέναντι στη Ρούλα»

Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε ακόμα ότι ο Μάνος δεν υποστήριξε όσο έπρεπε τη σύζυγό του μετά τον χαμό της κόρης τους και την προέτρεπε να σταματήσει να θρηνεί, καθώς είχαν ακόμα ένα παιδί, τη Τζωρτζίνα.

Η ογκολόγος της Μαλένας αποκαλύπτει: «Δεν ήταν ηπατική ανεπάρκεια»

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μέχρι σήμερα δεν έχει κρύψει την αδυναμία που είχε στην πρωτότοκη κόρη του και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, μετά τον θάνατο της Μαλένας επικέντρωσε όλη την αγάπη και τον ενδιαφέρον στη μικρή Τζωρτζίνα.

Μάνος Δασκαλάκης

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας, αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεση του στην ανακρίτρια, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top