Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρησή της

Νέο στοιχείο «δένει» τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου είχαν παρατηρήσει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είχαν ζητήσει από τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» να την επιτηρούν 24 ώρες, κάτι που δεν έγινε, όμως.

Μεγάλο προβληματισμό είχε προκαλέσει στους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στην κόρη της, Τζωρτζίνα

Κατερινόπουλος: Πότε άλλαξε η στάση του Μάνου απέναντι στη Ρούλα

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, οι γιατροί είχαν διακρίνει κάτι περίεργο στον τρόπο που συμπεριφερόταν η 33χρονη μητέρα και στη στάση της απέναντι στο παιδί. 

Είχαν ενημερώσει, μάλιστα, και τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μεταφέρθηκε η Τζωρτζίνα για τα περίεργα επεισόδια που πάθαινε το παιδί όταν βρισκόταν σε θάλαμο νοσηλείας. 

Αποκλειστικό: Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει από τους συναδέλφους τους την επιτήρηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς πολλές κινήσεις της είχαν προκαλέσει υποψίες ότι κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. 

Το μονόκλινο, οι κάμερες και οι υποψίες των γιατρών για τη Ρούλα Πισπιρίγκου 

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα ζητούσε να νοσηλεύεται το παιδί σε μονόκλινο δωμάτιο, ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες και παρουσίαζε τα περίεργα επεισόδια μόνο όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της. 

Μαρτυρία αναισθησιολόγου: «Επανέφερα την Τζωρτζίνα μετά από 50 λεπτά»

Δυστυχώς, το αίτημα για την επιτήρηση της Τζωρτζίνας δεν έγινε δεκτό, καθώς οι γιατροί στον νοσοκομείο Παίδων είπαν πως δεν ήταν δυνατόν να βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει 24ωρη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στον θάλαμο της μικρής. Κάποιοι πάντως υποστήριζαν πως η καλύτερη λύση θα ήταν να μην της δοθεί μονόκλινο δωμάτιο, αλλά να βρίσκεται σε θάλαμο με άλλους ασθενείς. 

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου με χτύπησε με μπουνιές μαζί με άλλες δύο κοπέλες»

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας την αποκαλούσε… Αϊνστάιν, λίγο πριν συλληφθεί. Φαίνεται, μάλιστα, ότι γίνονταν συζητήσεις για τα όσα διαρρέονταν στη δημοσιότητα σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών, όμως εκείνη κατάφερνε να τους πείθει για την αθωότητά της. 

Πάτρα: Έρχεται νέο στοιχείο που «δένει» τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ο δημοσιογράφος ανέφερε, επίσης, ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα ένα στοιχείο «κλειδί» για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Τι απαντά το Ωνάσειο για τη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα

«Πρόκειται για ένα στοιχείο που “κλειδώνει” την υπόθεση της δολοφονίας και θα ενταχθεί στη δικογραφία τις επόμενες ημέρες. Είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι αυτό που προέκυψε με την κεταμίνη δεν είναι τυχαίο», σημείωσε ο δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top