«Η Ρούλα Πισπιρίγκου με χτύπησε με μπουνιές μαζί με άλλες δύο κοπέλες»

«Είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Απορώ πώς έκανε παιδιά»

Καθημερινά οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου προκαλούν αίσθηση. Μία γυναίκα σήμερα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού της το 2010, ενώ δεν την γνώριζε καν. 

Πάτρα: «H Ρούλα δεν ήταν μόνη. Δεν είναι τόσο έξυπνη για τέτοιο έγκλημα»

Μέσω της εκπομπής T Live, μία γυναίκα καταγγέλλει σήμερα πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού της μητέρας από την Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου

Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Τη συγκεκριμένη δεν τη γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Είμαι σίγουρη ότι είναι αυτή, από εκεί τη γνώρισα. 

Πάτρα: Τι δείχνουν τα κινητά και το τάμπλετ της Ρούλας για την κεταμίνη

«Δεν τη γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος», εξομολογείται η γυναίκα που δε θέλησε να αποκαλύψει τα στοιχεία της. 

Η κοπέλα δεν μίλησε στην αστυνομία γιατί δεν ήθελε να πάρει διαστάσεις το θέμα: «Δεν ήταν σοβαρός λόγος που είχαμε μαλώσει τότε με τη φίλη μου. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα για τη Ρούλα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά».
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top