Πάτρα: Τι δείχνουν τα κινητά και το τάμπλετ της Ρούλας για την κεταμίνη

Τι αποκαλύπτει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Άνθρακας αποδεικνύονται τα ευρήματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά και το τάμπλετ της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκύπτουν, προς το παρόν στοιχεία, που να αποδεικνύουν από το πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Σε «τοίχο» φαίνεται να έχουν πέσει οι αρχές όσον αφορά στον εντοπισμό της πορείας της κεταμίνης που προκάλεσε τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα. 

Κατερινόπουλος: «Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ρούλας και Μάνου»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», τα ψηφιακά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν οδηγούν στη λύση του μυστηρίου για το πού θα μπορούσε να βρει τη θανατηφόρα ουσία, που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού. 

Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για το πού προμηθεύτηκε την Κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Η άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στο τάμπλετ και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν δε φαίνεται να είχαν αποτέλεσμα προς το παρόν. 

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δίνει απαντήσεις για τον θάνατό της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε την κόρη της, φέρεται να αναζήτησε όντως στο διαδίκτυο πληροφορίες για την κεταμίνη, αλλά το έκανε λίγο πριν συλληφθεί, κάτι που ισχυρίστηκε και η ίδια στους αστυνομικούς, όταν την ανέκριναν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μητέρα των τριών παιδιών συνήθιζε να αναζητά στο διαδίκτυο καθετί που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε σε κάποιο site σχετικά με ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην Τζωρτζίνα. 

Η Κουτσελίνη αποκαλύπτει στο Star το παρασκήνιο της συνέντευξης Πισπιρίγκου

Η τελευταία της αναζήτηση φέρεται να έγινε στις 30 Μαρτίου, λίγο πριν τη μεταφορά της από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες για την κεταμίνη, καθώς είχε γίνει γνωστό στα Μέσα ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές της κόρης της. 

Επιπλέον, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες, είχε προβεί σε αγορά, μέσω διαδικτύου, φαρμακευτικών σκευασμάτων και συγκεκριμένα λιποδιαλυτών. 

Πάτρα: «H Ρούλα δεν ήταν μόνη. Δεν είναι τόσο έξυπνη για τέτοιο έγκλημα»

Από τις οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Πάντως, χθες, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως δε θα προκύψει τίποτα επιβαρυντικό για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς, κατά τη δική του πεποίθηση, είναι πιθανότερο να προμηθεύτηκε την ουσία από στέκια ναρκομανών στην Πάτρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top