Πάτρα: «H Ρούλα δεν ήταν μόνη. Δεν είναι τόσο έξυπνη για τέτοιο έγκλημα»

Νέες αποκαλύψεις για τη Πισπιρίγκου - «Ήξερα ότι σκότωσε τη Τζωρτζίνα»

Απίστευτες αποκαλύψεις από συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου - Πηγή/βίντεο: Το Πρωινό

Νέα στοιχεία για τον χαρακτήρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Φίλη της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αποκάλυψε ότι δεν πήγε στην κηδεία του παιδιού, επειδή ήταν σίγουρη ότι το σκότωσε η μητέρα του. Ακόμα, συμμαθήτριά της υποστήριξε ότι εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση. 

Πάτρα: Αίτημα της ανακρίτριας στον ΕΟΦ για την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι μαρτυρίες από το φιλικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για τη συμπεριφορά της κατηγορούμενης. Μια φίλη και μια συμμαθήτρια της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα την περιέγραψαν ως μια γυναίκα σατανική, που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Μάνο. 

Πάτρα: «Η Ίριδα δίνει τη χαριστική βολή στη δράστιδα ή τους δράστες»

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση, ωστόσο, είναι η μαρτύρια φίλης του ζευγαριού, η οποία ισχυρίστηκε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ότι δεν πήγε στην κηδεία της Τζωρτζίνας, γιατί ήταν πεπεισμένη ότι την είχε σκοτώσει η Ρούλα.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην Ανακρίτρια - Eurokinissi

Δεν είχα πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή. Πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να τη δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό.

Στη συνέχεια, όπως εξήγησε, πίστευε ότι το έκανε η Ρούλα για να γυρίσει ο Μάνος: «Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε να χωρίσει, αλλά δε μπορούσε γιατί τη λυπάται, Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», είπε.

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, Τζωρτζίνα

Πάτρα: «Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της Τζωρτζίνας»

Πάτρα: «Δεν το έκανε μόνη της η Ρούλα. Δεν είναι τόσο έξυπνη για ένα τέτοιο έγκλημα»

Στην εκπομπή μίλησε ακόμα μια παλιά συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει μόνη της ένα τέτοιο έγκλημα και ότι χρησιμοποιούσε τις εγκυμοσύνες για να κρατάει τους συντρόφους της.

Πάτρα: Νέα σύλληψη φέρνει η κατάθεση «κλειδί»

«Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;», ανέφερε και στη συνέχεια υπογράμμισε:

Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω.

Για τις εγκυμοσύνες της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε: «Με ένα παλικάρι πήγαιναν για αρραβώνα, γάμους και τα συναφή, αλλά απλά δεν έκατσε η φάση. Αυτός ήταν στα καράβια, δεν είχε στο μυαλό του να κάνει γάμο, απλά αυτή ήθελε, ας πούμε με κάποιο τρόπο να είναι μαζί. Ήθελε να τον παντρευτεί. Μπορεί να είναι έγκυος και ότι “κάτσε μαζί μου γιατί είμαι έγκυος”. Το είχε πει και στον φίλο μου αυτό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top