Πάτρα: «Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της Τζωρτζίνας»

Ανατροπές στο θρίλερ της Πάτρας προανήγγειλε ο Θεοδωρόπουλος

Η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ισχυρίζεται ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανατροπές στο θρίλερ της Πάτρας προανήγγειλε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. «Η υπόθεσή της σχετίζεται με τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ισχυρίστηκε. Κατέθεσαν οι νοσηλεύτριες που ήταν παρούσες κατά τη νοσηλεία της εννιάχρονης.

Νέες δηλώσεις Δήμητρας Πισπιρίγκου: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, με τη μητέρα της να έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενη ότι της χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, ο οποίος αποτελεί μυστήριο.

Πάτρα: Η περίεργη επίσκεψη του Μάνου και της Ρούλας στο γραφείο του Ηλιάδη

Σήμερα, στην ανακρίτρια προσήλθε αυτοβούλως ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, και σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε αίτημα να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες. Ανάμεσά τους και η επιστήθια φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την Τζωρτζίνα.

Πάτρα - δικηγόρος σπιτονοικοκυράς

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου 

Ο κ. Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αποκαλυπτικές πληροφορίες που αφορούν και τη ζωή της Τζωρτζίνας, ενώ τόνισε ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της εννιάχρονης:

Νομίζω ότι και η υπόθεση της σπιτονοικυράς έχει τεράστια σχέση και συνάφεια με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Καταλαβαίνετε ότι αυτή η γυναίκα δεν ήταν ό,τι περιγραφόταν από το ζευγάρι, η κατάστασή της ήταν διαφορετική. Ήταν παρατημένη γυναίκα και είχε και άλλα θέματα που αφορούσαν και τα μικρά παιδιά, όπως ότι ήθελε μεταβιβάσει το ακίνητο στη μικρή Τζωρτζίνα», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πάτρα: Κατέθεσαν οι νοσηλεύτριες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τρεισίμιση ώρες κατέθεταν σήμερα στην 18η Ανακρίτρια οι νοσηλεύτριες που βρίσκονταν στον νοσοκομείο το διάστημα που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν.

Οι γυναίκες κατέθεσαν όσα είδαν και τυχόν άκουσαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού τις κρίσιμες ημέρες. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top