Η ογκολόγος της Μαλένας αποκαλύπτει: «Δεν ήταν ηπατική ανεπάρκεια»

Τα δύο σημαντικά στοιχεία που «καταρρίπτουν» την αιτία θανάτου

«Η αιτία θανάτου της Μαλένας δεν είναι η ηπατική ανεπάρκεια» δηλώνει κατηγορηματικά η ογκολόγος του κοριτσιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

H Κατερίνα Ρίστα είχε μαζί της μία ολιγόλεπτη συζήτηση, η οποία όμως έδωσε αρκετές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Πάτρα: Το πανάκι της Ίριδας δίνει απαντήσεις για τον θάνατό της

Η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού», ήταν η ογκολόγος της Μαλένας. Ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσε το παιδί για εννιά μέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα την κλινική εικόνα της μικρούλας.

Μαλένα

1) Κατηγορηματικά λέει πως δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας
2) Μάλιστα η κορυφαία ογκολόγος έδωσε δυο σημαντικά στοιχεία: 

  •  24 ώρες πριν τον θάνατο είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ του κοριτσιού, ο οποίος είχε βγει καθαρός 
  • Ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα

Πάτρα παιδιά: Ίσως να είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και στη Μαλένα

«Πώς τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια», αναρωτήθηκε ρίχνοντας ουσιαστικά βέλη στην ιατροδικαστή στη Χριστίνα Τσάκωνα.

Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία». 

Πάτρα: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα

Μάλιστα, ήταν πολύ συγκινητικά τα λόγια της για την Μαλένα: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της». 

Η συζήτησή της με την Κατερίνα Ρίστα έκλεισε με δυο λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top