Πάτρα: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα

Ποιες οι παρενέργειες της κεταμίνης

Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αλλά και τα δικά του ευρήματα μετά την εξέτασή του.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, του ενός από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και για τα δικά του ευρήματα.

Πάτρα: Τα στοιχεία που μαρτυρούν ασφυκτικό θάνατο στη Μαλένα και την Ίριδα

Ξεκινώντας, ο Τσαντίρης αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, όπου αναγράφεται πως το κορίτσι κατέληξε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας. 

Πάτρα παιδιά: Ο Π. Κουσουλός αποκαλύπτει το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τα τρία παιδιά από την Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια

Τα τρία παιδιά από την Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης απέκλεισε το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας, «αλλά επειδή παράλληλα τέθηκε υπόψιν του ο θάνατος της Ίριδας, όπου δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέτασή του».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το αρχικό πόρισμα για την Μαλένα, το οποίο έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου προέβησαν σε μήνυση, και στη συνέχεια μεσολάβησε ο Σωκράτης Τσαντίρης για μία εκ νέου έρευνα τον Απρίλιο του 2021.

Σημείωσε πως ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στη Τζωρτζίνα.

Ο κ. Τσαντίρης ανέφερε επίσης πως είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο, και οφείλεται σε άλλα αίτια και είχε προτείνει να εξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Τζωρτζίνα και ο Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Τζωρτζίνα και ο Μάνος Δασκαλάκης

Οι παρενέργειες της κεταμίνης

Οι παρενέργεις της κεταμίνης που οδήγησαν στον θάνατο τη Τζωρτζίνα

Αποκάλυψε πως έχουν διασωθεί υλικά της Μαλένας, υλικά σπλάχνων και ιστών και εκτίμησε πως η εκ νέου έρευνα των ιατροδικαστών θα βγάλει ένα αποτέλεσμα που δεν θα βασίζεται μόνο στην κρίση τους, αλλά μετά από επανεξέταση αυτού του υλικού και αυτό «θα μας οδηγήσει εφόσον μιλάμε για εγκληματική πράξη, σε ένα θετικό εύρημα για να είμαστε σαφείς».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Aναφορικά με τη νευρολογική εκτίμηση για τη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής επισήμανε πως στις παρενέργειες της κεταμίνης είναι η ταχυκαρδία, οι σπασμοί, «κάνει και έναν διαχωρισμό, κάνει κάποια ψυχιατρικά συμπτώματα, μέσα στα οποία μπορεί να είναι οι εφιάλτες».

Πάτρα: «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top