Πάτρα: Το σκίτσο του Γρηγόρη Λέων για το πώς πέθανε η Μαλένα

«Οι αμυχές στο πρόσωπο του παιδιού είναι συμβατές με ασφυξία»

 

Ο Γρηγόρης Λέων με ένα σκίτσο αποτυπώνει πώς πέθανε η Μαλένα, το πρώτο από τα τρία παιδιά από την Πάτρα. Επιμένει ότι τα τραύματα στη μύτη συνάδουν με θάνατο που προήλθε από ασφυξία. Αναμένεται το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών.

Με ένα συγκλονιστικό σκίτσο ο Γρηγόρης Λέων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Μαλένα θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί σε ασφυξία. 

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της συνεχίζονται, με τον γνωστό ιατροδικαστή να είναι βέβαιος πως η 3,5 ετών Μαλένα πέθανε από ασφυξία. 

Πάτρα: Στο «φως» η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση για τη μικρή Μαλένα

Σε ανάρτησή του στο Twitter επανήλθε στις φωτογραφίες με τις αμυχές στο πρόσωπο του παιδιού και ανήρτησε ένα σκίτσο που δείχνει κατά τον ίδιον, πώς προήλθαν τα τραύματα αυτά. 

 

 

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας», έγραψε ο κ. Λέων.

Πάτρα: «Εγώ μια μέρα πένθησα», έλεγε ο Μάνος μετά τον θάνατο της Μαλένας

Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε ως αιτία θανάτου την ηπατική ανεπάρκεια, κάτι όμως που πλέον επανεξετάζεται από τους ιατροδικαστές Καρακούκη, Καλιογριά και Σπηλιοπούλου, οι οποίοι σύντομα θα έχουν έτοιμο το τελικό πόρισμα. 

Επίσης, όπως έγινε γνωστό χθες, η προγραμματισμένη για τη Μ. Τρίτη εκταφή των οστών της Μαλένας δε θα πραγματοποιηθεί και η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου. 

Η ογκολόγος της Μαλένας αποκαλύπτει: «Δεν ήταν ηπατική ανεπάρκεια»

εκταφή της Τζωρτζίνας στο νεκροταφεί για να ανασυρθεί το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί της

Η εκταφή της Μαλένας είχε προγραμματιστεί καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατό της και θα μεταφερόταν στο μνήμα που έχουν ταφή και τα άλλα δύο αδελφάκια της.

Υπενθυμίζεται ότι προς το παρόν η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται μόνο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, στον οργανισμό της οποίας βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία κεταμίνη σε πολύ μεγάλη δόση. 

Πάτρα: Η ανακοίνωση της οικογένειας Πισπιρίγκου για το τρισάγιο της Μαλένας

Αν ωστόσο επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του κ. Λέων για τον θάνατο της Μαλένας, πιθανόν να κατηγορηθεί και γι’ αυτόν, αφού και σε αυτήν την περίπτωση ήταν η μόνη που βρισκόταν στο μονόκλινο δωμάτιο με το παιδί, όταν αυτό πέθανε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top