Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα έπρεπε να φιμωθεί γιατί είδε τι συνέβη με την Ίριδα»

Οι ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο google

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου της Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος» Γιώργος Αναστασόπουλος εκφράζει την άποψη πως οι γονείς του κοριτσιού ήθελαν να … απαλλαχθούν από εκείνη. 

«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να είναι απαλλαγμένος από οτιδήποτε στην καινούρια του ζωή, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους δικούς της προφανείς λόγους», είπε χθες, μιλώντας στο Mega, ο κ. Αναστασόπουλος, τονίζοντας πως η Τζωρτζίνα ήταν «βάρος» για τους γονείς της.

Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα. Θα έρθουν αποκαλύψεις»

Χαρακτήρισε ως τετραπέρατο το άτυχο κοριτσάκι, το οποίο είχε μείνει τετραπληγικό από τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή λίγο μετά τον θάνατο της μικρότερης αδερφής της, Ίριδας: «Η Τζωρτζίνα είδε τι έγινε στην κούνια με την Ίριδα και μίλησε. Η Τζωρτζίνα μίλησε στο περιβάλλον της. Έλεγαν δήθεν ότι δεν θυμάται η Τζωρτζίνα τι έγινε από το δωμάτιο μέχρι την κουζίνα όταν έκαναν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα. Έπρεπε να φιμωθεί και φιμώθηκε στην πρώτη φάση, στη δεύτερη φάση βρέθηκε σε κώμα», είπε ο δημοσιογράφος.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα» - Παιδίατρος «καίει» τη Ρούλα

«Δεν ισχύει τίποτα από τους χρόνους που έχουν πει για τη Ίριδα. Να περιμένουμε και την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα να καταθέσει», ανέφερε σχετικά με τις αντιφάσεις της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την ώρα που βρήκαν νεκρή την Ίριδα. 

Οι ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο google

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο google, πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: Οι ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Όπως προέκυψε πριν λίγες μέρες από τα ψηφιακά ίχνη, η κατηγορούμενη μητέρα λίγες ημέρες πριν καταλήξει και η τρίτη κόρη της, εκείνη έψαχνε στο διαδίκτυο για αναισθησιογόνα, ενώ είχε διαγράψει και ορισμένες αναζητήσεις της. 

Τζωρτζίνα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε χθες στο Mega τις λέξεις που έβαζε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μηχανή αναζήτησης της google από τις 12 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, μία μέρα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε διαγράψει τις «ένοχες» αναζητήσεις για κεταμίνη

Οι λέξεις που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου:

  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία-φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin (αντιεπιληπτικό φάρμακο, που, αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα, προκαλεί ακαριαίο θάνατο)
  • ιατροτέκ (ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα)
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top