Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα» - Παιδίατρος «καίει» τη Ρούλα

Κατάθεση ανατρέπει τα λεγόμενα της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου

«Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια», είχε πει η Ρούλα σε παιδίατρο. Η κατάθεση παιδιάτρου που ανατρέπει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους. Εντύπωση προκαλεί και η κατάθεση του εντατικολόγου της εννιάχρονης. «Της είπα ότι το παιδί "έφυγε" και με ρώτησε για τον βηματοδότη», είπε ο εντατικολόγος του παιδιού, είπε για την 33χρονη μητέρα.

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Μία σημαντική κατάθεση από παιδίατρο του νοσοκομείου Παίδων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα έρχεται στο «φως» και ανατρέπει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας.

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη μικρή Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια νοσηλείας της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παιδίατρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού κατέθεσε στις Αρχές ότι η 33χρονη μητέρα, λίγες ημέρες πριν από το επεισόδιο της ανακοπής η μικρή Τζωρτζίνα, εντόπισε νεκρή στην κούνια την Ίριδα. Ο ισχυρισμός αυτός διαφέρει απ΄ όσα είχε καταθέσει τόσο η Ρούλα, όσο και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία είχε ισχυριστεί ότι εκείνη βρήκε το μωρό νεκρό.

«Μόλις πήγα στον θάλαμο της Τζωρτζίναςν άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», κατέθεσε η γιατρός.

Πάτρα: «Της είπα ότι το παιδί "έφυγε" και με ρώτησε για τον βηματοδότη»

Την ίδια ώρα, εντύπωση έχει προκαλέσει η κατάθεση του εντατικολόγου που προσπάθησε μαζί με τους συναδέλφους του να επαναφέρουν την Τζωρτζίνα στη ζωή. Όπως είπε, η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν την ενημέρωσαν ότι το παιδί της «έφυγε» από τη ζωή, ήταν να ρωτήσει εάν δούλεψε ο βηματοδότης της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το Live News, μετά την υπεράνθρωπη προσπάθεια επαναφοράς της Τζωρτζίνας και όταν το παιδί τελικά δεν ανταποκρίθηκε και κατέληξε, ο εντατικολόγος πήγε να ενημερώσει τη μητέρα της, όμως η αντίδρασή της ήταν αναπάντεχη. Η 33χρονη, αντί να λυγίσει, όπως θα έκανε κάθε μητέρα, άρχισε να του κάνει ερωτήσεις, με αποκορύφωμα αν λειτουργεί ο βηματοδότης. Κάτι που όπως αναφέρει ο γιατρός, του έκανε εντύπωση καθώς δεν είναι η αντίδραση που περιμένεις από μια μητέρα τη στιγμή που μαθαίνει ότι το παιδί της κατέληξε. 

«Βγήκα από δωμάτιο και ενημέρωσα τη μητέρα ότι το παιδί είναι άσφυγμο, απνοϊκό, ότι έχει πεθάνει ουσιαστικά και προσπαθούμε να επαναφέρουμε στη ζωή. Η μαμά μας είπε να συνεχίσουμε, γιατί και στο προηγούμενο επεισόδιο στην Πάτρα το παιδί ανέκτησε καρδιακό ρυθμό και αναπνοή μετά από 55 λεπτά ανάνηψης. Η δεύτερη ερώτηση που μου έκανε είναι αν γνωρίζω αν δουλεύει ο βηματοδότης. Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώνεις σε ένα γονιό ότι το παιδί του ουσιαστικά έχει φύγει από τη ζωή και κάνεις προσπάθεια να το επαναφέρεις δεν περιμένεις να σε ρωτήσει αν δουλεύει ο βηματοδότης. Αυτή η ερώτηση μου έκανε εντύπωση», είπε ο εντατικολόγος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top