Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε διαγράψει τις «ένοχες» αναζητήσεις για κεταμίνη

Βρέθηκαν στο cloud – Αρνείται να δώσει τους κωδικούς των mail της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαγράψει «ύποπτες» αναζητήσεις στο διαδίκτυο από όλο το ψηφιακό της περιβάλλον. Οι αναζητήσεις αυτές μπορούν να ανακτηθούν και πιθανόν να οδηγήσουν στον προμηθευτή της κεταμίνης. Αρνείται επίσης να παραδώσει τους κωδικούς των mail της, επιβαρύνοντας κι άλλο τη θέση της.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Πάτρα: «Μαμά γιατί τρέμω;» - Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλος, η Ρούλα είχε φροντίσει να διαγράψει από όλο το ψηφιακό της περιβάλλο και το εφεδρικό όλες τις ύποπτες αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο. 

«Δεν εξέτασαν αυτές καθαυτές τις αναζητήσεις των συσκευών, αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», είπε στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και συνέχισε:

Πάτρα: Το σκίτσο του Γρηγόρη Λέων για το πώς πέθανε η Μαλένα

«Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην ανακρίτρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να παραδώσει στην αστυνομία τους κωδικούς των mail της

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός ενημέρωσε τη μητέρα ότι χορηγήθηκε στο παιδί η αναισθητική ουσία «χλωράλη». Η Ρούλα αντί να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.

Στο «μικροσκόπιο» το δεύτερο κοινό mail της Ρούλας και του Μάνου

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εμφανίζεται στην Ρούλα Πισπιρίγκου διαφήμιση της ουσίας κεταμίνη. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δε δίνει τους κωδικούς των mail της

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να αρνείται να δώσει τους κωδικούς των mail της, ώστε να διευκολύνει τις έρευνες των αστυνομικών στο tablet και στο κινητό της τηλέφωνο. 

Η Ρούλα χρησιμοποιούσε το mail του Μάνου - Της το έδωσε μετά από καβγά

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσει, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Οι αρχές θεωρούν ότι είναι επιβαρυντικό στοιχείο η άρνηση της 33χρονης να συνεργαστεί, με αστυνομικές πηγές να αναρωτιούνται: «αφού δεν έχει να κρύψει τίποτα γιατί δε μας δίνει τους κωδικούς;»

Ρούλα Πισπιρίγκου: 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες

Πάντως εκείνη δε φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να αφιερώνει χρόνο είτε σε τηλεφωνικές συνομιλίες με την οικογένειά της και τους συνηγόρους της, είτε παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές για να μαθαίνει τις εξελίξεις για την υπόθεσή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top