Στο «μικροσκόπιο» το δεύτερο κοινό mail της Ρούλας και του Μάνου

Αναβλήθηκε η εκταφή της Μαλένας - Τι λέει η δεύτερη ιατροδικαστική

Στο «μικροσκόπιο» το δεύτερο κοινό mail της Ρούλας και του Μάνου. Αναβλήθηκε η εκταφή της Μαλένας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Τι δείχνει η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση του Σωκράτη Τσαντίρη.

Οι έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σε εξέλιξη, με τις αρχές να έχουν επικεντρωθεί στα ψηφιακά ίχνη της κατηγορούμενης. 

Πάτρα: Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τα οικονομικά του Μάνου Δασκαλάκη

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε 27 αναζητήσεις για αναισθητικές και θανατηφόρες ουσίες μέσω ενός mail, το οποίο ουσιαστικά άνηκε στον Μάνο Δασκαλάκη. Πρόκειται για έναν λογαριασμό στο google με το ψευδώνυμο του πατέρα από την Πάτρα και την ημερομηνία των γενεθλίων του. Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε παραχωρήσει το mail του στη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από καβγά που είχαν, προκειμένου να αποδείξει ότι της είναι πιστός. 

Μάνος Δασκαλάκης Ρούλα Πισπιρίγκου

Ωστόσο, στο μικροσκόπιο των αρχών έχει βρεθεί και ένα δεύτερο mail που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι από κοινού. Ο λογαριασμός αυτός δεν έχει ερευνηθεί ακόμη, αλλά είναι πιθανό η Ρούλα Πισπιρίγκου ή κάποιος άλλος να έκανε αναζητήσεις και μέσω αυτού του mail. 

Αναβλήθηκε η εκταφή της Μαλένας 

Στο μεταξύ, για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, καθώς πέρασαν τρία χρόνια από την κηδεία της. 

Πάτρα: Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο - «Σώστε το παιδί μου!»

Ωστόσο, η διαδικασία ακυρώθηκε λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικογένεια από την Πάτρα και αναμένεται να  γίνει μέσα στο εξάμηνο. 

Η δεύτερη έκθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη για τη Μαλένα

To κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου έφερε στο φως χθες τη δεύτερη ιατροδικαστική έρευνα που έγινε στο φως για τη Μαλένα. 

Μαλένα

Η έκθεση έχει υπογραφεί από τον Σωκράτη Τσαντίρη, ο οποίος διορίστηκε από την Εισαγγελία Αθηνών μετά την πρώτη έκθεση, προκειμένου να εντοπίσει ενδεχόμενα ιατρικά λάθη. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άργησε 20 λεπτά να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Η Μαλένα πέθανε στις 13 Απριλίου του 2019 και ο Σωκράτης Τσαντίρης ανέλαβε την περίπτωσή της σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, δηλαδή στις 5/3/2021. Το πόρισμά του εκδόθηκε στις 14/4/2021 και έγραφε: «Η Μαρία Ελένη Δασκαλάκη απεβίωσε στις 13.04.2019 από αδιευκρίνιστα αίτια. Με την νεκροτομή δε διαπιστώθηκε αιτία θανάτου, με την τοξικολογική δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων». Ο θάνατός της αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top