Πάτρα: Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο - «Σώστε το παιδί μου!»

Προσποιούταν τη μητέρα της συντρόφου του Μάνου που έκλαιγε με αναφιλητά

Ακούστε το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκε δημοσιογράφος - Πηγή/βίντεο Tlive

Και δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα για την υπόθεση της Πάτρας δέχθηκε δημοσιογράφος. Το πρόσωπο που τηλεφώνησε προσποιούταν τη μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη. «Βοηθήστε με να σώσω το παιδί μου», έλεγε κλαίγοντας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άργησε 20 λεπτά να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Ακόμα ένα μυστηρίωδες ανώνυμο τηλεφώνημα που αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας δέχθηκε στις 25 Μαρτίου του 2022 η ρεπόρτερ της εκπομπής «TLive», Γιώτα Κηπουρού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στον ιατροδικαστή για την ασφυξία

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, η γυναίκα που της τηλεφώνησε και είχε αλλοιώσει τη φωνή της υποστήριζε ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα και σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη. 

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

Η γυναίκα έλεγε κλαίγοντας ότι είναι η γιορτή του παιδιού της, ότι βρίσκεται με τον Μάνο και ότι δε μπορεί να το δει. Μάλιστα, στη συνομιλία που παρουσίασε η εκπομπή, η γυναίκα ακούγεται να κλαίει και να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για την κόρη της.

«Προστατεύστε το παιδί μου…», ακούγεται να λέει η γυναίκα.

Δημοσιογράφος: Ποιο παιδί σας να προστατεύσω;

Φωνή: Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

Δημοσιογράφος: Τι έπαθε η… το παιδί σας;

Φωνή: Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός… Ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και μένα, πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου…

Δημοσιογράφος: Τώρα, το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;

Φωνή: Ναι, είναι στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ να το δω το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Σε ποιο σπίτι είναι;

Φωνή: Στο σπίτι της κόρης μου.

Δημοσιογράφος: Κυρία μου, γιατί κλαίτε; Τι έχετε;

Φωνή: Προστατεύστε το παιδί μου…

Φωνή: Λοιπόν, θα σας πω δύο πράγματα και θέλω να τα ψάξετε. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτός ο Μάνος είναι με το παιδί μου. Το παιδί μου γιορτάζει σήμερα και εγώ δεν μπορώ να το δω.

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν μπορείτε, όμως, εσείς την κόρη σας να τη δείτε; Γιατί δεν έρχεται; Δηλαδή, το ότι είναι με το Μάνο, όπως λέτε… Γιατί την εμποδίζει το να έρθει να σας δει, ή να τη δείτε εσείς;

Φωνή: Δεν την αφήνει. Για να μη δίνει πληροφορίες για την υπόθεση…

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποτίθεται ότι είναι η ίδια που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όμως, αυτή τη φορά η φωνή της είναι πολύ διαφορετική. 

Την πρώτη φορά απεδείχθει ότι πίσω από τη μυστήρια γυναίκα ήταν οι δύο αδερφές Πισπιρίγκου, με τον Πέτρο Κουσουλό να κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα», στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας στοιχεία φωτιά που το επιβεβαιώνουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top